:

Már a hűtőbe is benyúlhatnak a Kifli.hu futárai

Akadálymentes klubot indít a Kifli.hu, amiben egyedi akciók és ingyenes kiszállítás várja a nyugdíjasokat és a fogyatékkal élőket.

A hét öt napján ingyen szállítja ki a rendeléseket a nyugdíjasoknak és a fogyatékkal élőknek a Kifli.hu – jelentette be Gabriel Makki ügyvezető igazgató. Az új szolgáltatás keretein belül alacsonyabb lesz az alsó rendelési értékhatár.

Külön akciókhoz férhetnek hozzá az érintettek, és a futáraikra is más szabályok vonatkoznak.

A Kifli.hu futárai eddig nem mehettek be a megrendelők lakásába, a küszöbnél, vagy előtte kellett átadniuk a csomagot. A nyugdíjasok és a fogyatékkal élők azonban igényelhetik azt is, hogy a futár bepakolja a hűtőbe, a kamrába, vagy a konyhaszekrénybe a rendelt árut.

Nem kell hozzá internet

A Kiflinél azt látták, hogy a nyugdíjasok azért nem nyitnak a szolgáltatásuk felé, mert a magas infláció miatt nem tehetik meg, hogy online rendeljenek minőségi ételeket. Azonban az is problémát jelenthet, hogy sokan szokatlannak érzik az okostelefonon, laptopon keresztül történő rendelést.

Az akadálymentes klub tagjai telefonon is leadhatják a rendelésüket, a hívásaikat pedig külön ügyfélszolgálat fogadja. A marketingeseknek arra is van tervük, hogyan érjék el azokat az időseket, akik nem használják az internetet. A nyomtatott sajtóban is hirdetni fogják a klubot, illetve személyesen is megkeresik a lehetséges ügyfeleket.

A Forbes.hu kérdésére elmondták: az akadálymentes klubba ingyenesen lehet regisztrálni, és nem kell igazolni az érintettséget. Az igazolást, kártyát az első rendelés alkalmával a futár személyesen fogja ellenőrizni. Hasonló klub működik Csehországban is, ezért arra számítanak, Magyarországon is népszerű lesz a kezdeményezés. A magyar akadálymentes klub keddtől, július 4-től indul.

The post Már a hűtőbe is benyúlhatnak a Kifli.hu futárai appeared first on Forbes.hu.