:

Fotón a semmibe futó M6-os

Fotón a semmibe futó M6-os

Az M6 utolsó szakaszának a tervezésében részt vevő Főmterv tett közzé képeket az autópályáról, vette észre a Telex. A majdnem teljesen leaszfaltozott autópálya a horvát határnál megtorpan, csak a végtelen szántóföld látszik a folytatásban.

Bizarr előéletéhez méltóan fejeződik be az M6-os autósztráda építése, írja a Telex. A határnál konkrétan a semmibe fut az autópálya. Ha majd egyszer megépül a horvátországi folytatás, akkor sem várható óriási forgalomnövekedés rajta, mert a tengerig futó bosnyák részekre még sokáig kell várni.

2020 decemberében hirdették ki a határig hiányzó szakasz építésének nyertesét. A Strabag kiemelkedően magas áron, igaz, a versenytársaknál olcsóbban, kilométerenként 4,5 milliárdért építhette meg ezt a szakaszt.

Kép: Főmterv Zrt.

A fotón látható állapot még nem végleges, a kivitelező novemberre lesz kész mindennel, a hivatalos átadás időpontja pedig 2024. január 14.

Több ebből Nyaralni indulsz? Így drágultak az autópályadíjak a magyarok legnépszerűbb úti céljain Kimondták: nem lehet eltitkolni, mennyit nyert Mészáros Lőrinc az autópálya-koncesszión Fizetős lesz az egyik osztrák határátkelő, durva összeget kell perkálni

The post Fotón a semmibe futó M6-os appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés