:

Itt a fizetős Instagram: ennyibe kerül és ezt kapjuk érte

Itt a fizetős Instagram: ennyibe kerül és ezt kapjuk érte

A Twitter után az Instagram is bevezeti a fizetős szolgáltatását.

Több magyar Instagram-felhasználónak a napokban élesedett az előfizetés lehetősége az applikációban. A Twitter előfizetéséhez hasonló szolgáltatás extra kényelmi szolgáltatásokat nyújt a felhasználóknak. Az előfizetők egy hitelesített „plecsnit” kapnak közvetlen ügyfélszolgálati kapcsolattal, fiókjuk biztonsági funkcióinak kibővítésével és néhány extra matricával.

A szolgáltatás 6 290 forintba kerül havonta.

Insta verified account havi 6290 Ft és literally semmi extra feature nem jár hozzá. De sztem fele akkora oltást fog kapni, mint a Titter. pic.twitter.com/NTO8du5NXO

— Mefi (Nádai Gábor) (@mefiblogger) July 19, 2023

Ezzel szemben a Twitter előfizetése, a Blue havi 3 619,5 forintba kerül böngészőből történő előfizetés esetén, és a kényelmi funkciók köre is szélesebb: a fogyasztók tweetjeit priorizálja a beszélgetésekben és keresésekben és többek közt kevesebb a reklám is.

Az Instagram előfizetése nem az egyetlen, amit a közelmúltban ellesett a Meta a Twittertől. Mark Zuckerberg, a Meta tulajdonosa az elmúlt hetekben indította a Threads nevű Twitter-riválist, amivel egyértelműen Elon Musk baklövéseit célozta be a vállalat. A Threads közel 150 millió regisztrált felhasználónár jár.

The post Itt a fizetős Instagram: ennyibe kerül és ezt kapjuk érte appeared first on Forbes.hu.