:

Testőre van Orbánnak, de vajon dublőre is?

Az Átlátszó egyik olvasója rákérdezett a Miniszterelnöki Kabinetirodánál, van-e Orbán Viktornak dublőre. A válasz ugyanúgy meglepte őt, mint a kérdés Rogánékat.

„Tisztelt Adatigénylő! Ez valami vicc?”

A dublőrök alkalmazása nem csak a színészek, a politikusok körében is elterjedt szokás. Szaddam Husszeinnek és Sztálinnak is volt ilyen hasonmása, ma főként Vlagyimir Putyin orosz elnökről terjednek olyan hírek, hogy testdublőröket alkalmaz – bár ezt a Kreml tagadja.

Az Átlátszó egyik olvasója nemrég közadatigénylésben rákérdezett, hogy Orbán Viktornak is van-e testdublőre, a Miniszterelnöki Kabinetiroda pedig nem igazán tudott mit kezdeni a kérdéssel, a fenti idézettel kérdezett vissza. Tamás az Átlátszónak azt mondta, Putyin (lehetséges) helyettesítőiről olvasva jutott eszébe a dolog, gyanúját pedig az is erősíti, hogy Orbánról régóta terjed az a szóbeszéd, hogy merénylettől tartva golyóálló mellényt visel egy-egy nyilvános szereplése alkalmával. Mivel szerinte „a NER eléggé közelíti már az újszovjet rendszert”, simán elképzelhetőnek tartja, hogy a magyar miniszterelnöknek is van testdublőre. Egyelőre nem adja fel, levelezésbe kezdett a Rogán Antal által vezetett tárcával, hogy kiderítse az igazságot.

The post Testőre van Orbánnak, de vajon dublőre is? appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés