:

Nincs több tweet: Musk kinyírja a Twittert, ez lesz helyette

Hamarosan búcsút veszünk a Twitter márkától, és aztán az összes madártól – tweetelte vasárnap Elon Musk, a Twitter tulajdonosa. Az új név az X lesz és Musk közzé is teszi az új logót, amint befut hozzá a legjobb verzió.

„Ha befut a legjobb logóterv az X-hez, holnap már közzé is tesszük” – írta Elon Musk a Twitteren és azt is hozzátette, hogy a Twitter központjáról is villámgyorsan le fog kerülni a régi logó.

Musk tegnap este e-mailt is küldött a Twitter alkalmazottainak, amelyben közölte velük, hogy a cég neve X lesz, és hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy Twitter-címről küld e-mailt, írja a The Verge.

Ami az új logót illeti, Musk rögzített egy GIF-et, amelyet Sawyer Merritt, egy Twitter-felhasználó tett közzé, aki felajánlotta a logót, mivel már megszűnt a podcastja, amihez régebben használta. Később Musk azt írta, hogy a „minimalista art deco” logót választja, de később valószínűleg még finomítanak rajta.

Musk szerint már rég meg kellett volna lépni a Twitter átnevezését, párhuzamosan azzal, hogy a cég nevét X Corp.-ra változtatta.

Több ebből Elon Musk bukása: nagy bajban a Twitter A Twitter akadozik, Elon Musk dühös, a dolgozók meg csak nevetnek – már akit nem rúgtak még ki

The post Nincs több tweet: Musk kinyírja a Twittert, ez lesz helyette appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés