:
Breaking News

Rogán hivatala 30-ból 30 szerződést a kedvenc propagandagyártójának cégeivel kötött meg

Rogán hivatala 30-ból 30 szerződést a kedvenc propagandagyártójának cégeivel kötött meg

A második negyedévben megkötött szerződések összértéke több mint 13 milliárd forint. Ezzel együtt 21 milliárd forintnál többet is eltapsolt a propagandaminiszter hivatala kommunikációs célokra három hónap alatt.

Harminc darab kommunikációs szerződést kötött a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Rogán Antal alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKH) állami cégek és minisztériumok megbízásából az idei második negyedévben – szedte össze a Media1 a Közbeszerzési Értesítőben megtalált beszámolóból. A megismert szerződések és keretösszegek teljes listája a híroldal cikkében.

„Itt nincs olyan, hogy a haverom” – az MI-vel a jogot is rá lehetne kényszeríteni, hogy igazságosabb legyen

A szerződéseket április 3. és június 26. között írták alá. Összértékük közel 13 milliárd 130 millió forint – és mind a harminc esetben Balásy Gyula NER-közeli médiavállalkozó két cége volt a nyertes ajánlattevő (New Land Media Kft., Lounge Design Kft.). A NKH által a turizmus, az országimázs és a divat népszerűsítésére 2023 második negyedévében kiosztott 8,5 milliárd forintos összegről – melyből szintén jutott Balásy érdekeltségeinek – nemrég ugyanúgy a Media1 számolt be.

A kettőt összeadva tehát több mint 21 milliárd forintot tapsolt el Rogán Antal hivatala kommunikációra az idei második negyedévben.

The post Rogán hivatala 30-ból 30 szerződést a kedvenc propagandagyártójának cégeivel kötött meg appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés