:

Újabb akkumulátorgyár érkezik, de még erről sem szóltak

Az akkumulátorgyártáshoz kapcsolódó gyárat létesít Debrecenben a kínai Ningbo Zhenyu Technology, a hírt még nem jelentették be.

A gyárban az elektromos autók akkumulátoraiban használt precíziós alkatrészeket gyártanak majd – írta meg a Portfolio a MarketLine közlése nyomán.

A beruházás mintegy 65,9 millió dolláros, mintegy 23 milliárd forintos beruházással valósul meg.

Több ebből Hallgat róla, pedig átalakítaná a rezsicsökkentést a kormány „Ez nem kettőnk borászata, hanem az egész családé” – az olaszrizlingnek is ismertséget hozott a Zelna borászat

Mi ez a cég?

A Ningbo Zhenyu Technology egy kínai székhelyű, progresszív lamináló festékeket és nagy pontosságú megmunkáló berendezéseket gyártó vállalat.

A friss bejelentés értelmében a debreceni gyárban az elektromos autók akkumulátoraiban használt precíziós szerkezeti alkatrészeket fog gyártani, és lehetővé teszi a vállalat számára, hogy jobban kiszolgálja európai ügyfeleit.

Az új telephely várhatóan 2027 végén kezdi meg a működését.

A China Eastern Airlines június közepén jelentette be, hogy közvetlen légi járatot indított Budapest és a kelet-kínai Ningbo város között, ahol a Ningbo Zhenyu Technology székhelye is található.

Így állunk az akkumulátorgyárakkal:

a Sunwoda Electronics jelentett be egy 580 milliárd forintos akkumulátoripari beruházást Nyíregyházán,július elején a kínai Huayou Cobalt 500 milliárd forintos lítiumakkumulátor-gyári beruházást jelentett be Ácson.a szintén kínai Eve Power is bejelentett egy 482 milliárd forintos akkumulátoripari beruházást Debrecenben.

The post Újabb akkumulátorgyár érkezik, de még erről sem szóltak appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés