:

Magyar tulajdonba kerül az Edenred utalványos cég

Magyar tulajdonba kerül és Rewin néven működik tovább az Edenred. Egy családi vagyonkezelő és az Unilever regionális vezérigazgatója is ott az új tulajdonosok között.

Hamarosan Rewin néven lesznek elérhetők azok a munkáltatói és B2B juttatások, amelyeket jelenleg az Edenred Magyarország kínál a munkáltatóknak, közvetetten a munkavállalóknak, illetve egyéb üzleti partnereinek, közölte a cég képviselete a Forbes.hu-val.

A névváltás egy akvizíciós folyamat lezárását követően valósul meg, amelynek eredményeképp legkésőbb 2023. év végéig hazai tulajdonba kerül az Edenred magyar leányvállalata. Az új tulajdonosok között – egy családi vagyonkezelő, a ZMH Csoport mellett feltűnik Gyenes András, aki az FMCG, kereskedelmi, szolgáltató és távközlési szektorból ismert, nemzetközi hírű felsővezető, az Unilever korábbi regionális vezérigazgatója és a Magyar Telekom egykori vezérigazgató-helyettese, a Rewin ügyvezetői tisztségének várományosa.

Digitalizálni akarnak

Az új tulajdonosi kör a szerződés zárását követően megkezdi a digitális termékfejlesztést és annak piaci bevezetését, ugyanis a digitális formában elérhető juttatások egyre inkább felváltják a hagyomágyos, papíralapú utalványokat. A Rewin a tulajdonosváltást követően is viszi tovább az Edenred Magyarország teljes szakértőgárdáját.

Borítókép: Edenred

The post Magyar tulajdonba kerül az Edenred utalványos cég appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés