:
Breaking News

Novák Katalin maga fizette a drága fürdőruhát

Novák Katalin maga fizette a drága fürdőruhát

Az idei Balaton-átúszáson ott volt Novák Katalin köztársasági elnök is, méghozzá egy egyéni, dizájner fürdőruhában. Most kiderült, hogy Novák maga fizette az egyedi tervezésű fürdőruhát.

A Sándor-palota nem költött olyan ruhadarabra, amelyen a köztársasági elnök neve vagy monogramja található – ezt válaszolta a Magyar Hang közérdekű adatigénylésére a köztársasági elnök hivatala. A lap azt követően tett fel kérdéseket Novák Katalin hivatalának, hogy a köztársasági elnök egyedi tervezésű, saját monogramjával ellátott fürdőruhában úszta át a Balatont, és még hozzá passzoló törölközője is volt.

Az érintett ruhadarabok tervezési és gyártási költségeit Novák Katalin köztársasági elnök fizette – írták a hivatalos válaszban.

Interjút adott Novák Katalin: megszólalt Budaházyról, a 66 milliós zongoráról, és arról is, hogy vitatkozik-e Orbánnal

Korábban a Gulyáságyú Média derítette ki, hogy egy ilyen dizájner fürdőruha (monogrammal, egyedi mintával) nagyjából százezer forintba kerül.

Több ebből Így lakta be Novák Katalin a Sándor-palotát: 280 millió autókra, 66 millió versenyzongorára Óriási összeget költött a kormány Novák Katalin magángépes útjaira

The post Novák Katalin maga fizette a drága fürdőruhát appeared first on Forbes.hu.