:

Sziget 2024: jön a jubileum, itt vannak a legfontosabb tudnivalók

Véget ért a Sziget Fesztivál, a szervezők már a jubileumi kiadásra készülnek. Mutatjuk, mit lehet már tudni.

Valamivel több, mint 420 ezer összlátogatóval és két, majdnem teltházas nappal ért véget az idei Sziget Fesztivál, írják a szervezők a Forbes.hu-nak eljuttatott közleményükben. Kádár Tamás főszervező szerint vízválasztó volt az idei év a fesztivál történetében. A vendégélmény fokozásával és a programkínálat igényekhez formálódásával értelmezték újra a Sziget életérzést.

„Örömmel nyugtáztuk, hogy a tavalyi, még a pandémia nyűgjeit nyögő év után mennyire nagy az érdeklődés a Sziget iránt. Idén sem panaszkodhatunk a látogatószámra, és bízunk abban, hogy a megújulás hírét sokan viszik majd szét szerte a világban” – mondta Kádár.

Az idei Sziget Fesztivállal mi is kiemelten foglalkoztunk. Írtunk Lorde-ról és a Sziget eddigi összes („nulladik”, első, második, harmadik, negyedik, ötödik) napjáról; a megújult gasztro-felhozatalról; arról, hogy milyen gyerekkel a fesztivál, illetve a Sziget nyílt titkát is megnéztük idén.

Jubileumi etapra készülnek

Jövőre harmincadik alkalommal kerül megrendezésre a Sziget, ebből az alkalomból pedig több meglepetésre készülnek a szervezők. A jövő évi fesztiválról már tudni lehet, hogy

2024. augusztus 7-12. között rendezik meg,a Sziget weboldalán augusztus 17-én este 8 órától egy különleges 48 óráig tartó akció indul, amivel a jubileum alkalmából nagyon kedvezményes áron juthatunk jegyekhez és bérletekhez,új bérletkonstrukciók is érkeznek majd: a 21 éves vagy annál fiatalabb látogatók vásárolhatnak majd kedvezményesebb bérleteket.

The post Sziget 2024: jön a jubileum, itt vannak a legfontosabb tudnivalók appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés