:
Breaking News

Több régebbi telefon is megkapja a Samsung új szoftverét

Több régebbi telefon is megkapja a Samsung új szoftverét

A Samsung okostelefonok operációs rendszere az Android, amit mindig a gyártó saját, One UI névre keresztelt kezelőfelülete egészít ki. Ennek legújabb verziója az 5.1.1-es változat, ami augusztus 16-án hagyta maga mögött a béta időszakot. A frissítést a dél-koreai cég korábbi generációs hajlítható kijelzős telefonjai, táblagépei és okosórái kapják meg, kezdésnek az egy éve debütált Galaxy Z Fold 4 és Z Flip 4 mobilok, aztán a Tab S8 táblagépek, majd ezt követően szép sorban a régebbi modellek.

A rendszer a közelmúltban bemutatott Galaxy Z Fold5 és Z Flip5 szoftveres újdonságait teszi elérhetővé a régebbi eszközökön: többek között a Flex mód testre szabható eszköztárát, illetve a továbbfejlesztett többablakos nézetet, a Fold és Tab eszközökön pedig megjelenik a fájlok másolására szolgáló kétkezes drag and drop funkció.

Emellett a Galaxy Watch6 modelleknél régebbi okosórák is megkapják a One UI 5 Watch rendszert, ami javított alvásanalízissel, új számlapokkal és egy új, egyszerűbben használható, a telefon kameráját kezelő távkioldó gyorsgombbal bővíti a repertoárt.

Az One UI 5.1.1. ezekre a készülékekre érkezik:

Galaxy Z Fold4 Galaxy Z Flip4 Galaxy Z Fold3 5G Galaxy Z Flip3 5G Galaxy Z Fold2 5G Galaxy Z Flip Galaxy Tab S8 Galaxy Tab S8+ Galaxy Tab S8 Ultra Galaxy Tab S7 Galaxy Tab S7+ Galaxy Tab S7 FE Galaxy Tab S6 Lite Galaxy Tab A8 10.5 (2021) Galaxy Tab A7 Lite Galaxy Tab Active 3 Galaxy Tab Active 4 Pro

A One UI 5 Watch frissítés az alábbi órákra érkezik:

Galaxy Watch 5 Galaxy Watch 5 Pro Galaxy Watch 4 Galaxy Watch 4 Classic Kapcsolódó Samsung Galaxy Z Fold5: ennyi pénzért azért még mindig többet várunk A Samsung Z Fold5 megoldotta a korábbi hajlítható telefonok legnagyobb hibáját, de nem sikerült annyi új funkcióval ellátni, hogy megérje váltani.

The post Több régebbi telefon is megkapja a Samsung új szoftverét first appeared on 24.hu.