:

Ennél menőbb laptop nem létezik sulikezdéshez

Ennél menőbb laptop nem létezik sulikezdéshez

Manapság már nem olyan ritka, amikor két, egymástól igencsak eltérő szektorban tevékenykedő vállalat összefog és a maga piacán valami különlegeset alkot. Az ASUS-tól eddig sem álltak távol az ilyesfajta együttműködések, ugyanakkor a notebook piacon az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition-höz hasonlóan intenzív kooperációra még nem volt példa.

A két vállalat tervezői az itthon is rendkívül népszerű Vivobook szériát választották az együttműködés alapjául, hiszen a cél az volt, hogy a limitált példányszám ellenére elérhető áron, valódi értéket kínáljon a közös munka gyümölcse. Az ASUS Vivobook S 15 OLED tökéletes választás a mindennapokra, legyen szó iskolai munkákról, képszerkesztésről, videóvágásról vagy éppen tartalomfogyasztásról. A lenyűgöző, 15,6 hüvelykes, 120Hz-es OLED kijelző elképesztő képélményt és professzionális színhűséget kínál, így a tartalomfogyasztás és tartalomgyártás új szintre lép. A vizuális élmények mellett a teljesítmény terén is kiemelkedő választásról van szó, hiszen a legmodernebb, 13. generációs Intel® Core i5-13500H processzor kiemeli az általános notebook mezőnyből.

A technológia tehát adott ahhoz, hogy mindenki kihozza magából a legjobbat, a kiegészítők és az egyedi dizájn pedig garantálja, hogy ezt stílusosan tegyük meg. A laptop különleges dobozban érkezik, melyet az ikonikus Bape minták díszítenek. Ezt kinyitva rögtön megkapjuk az első egyedi kiegészítőt, egy praktikus, klasszikus Bape terepszínű mintázatot viselő notebooktáskát. Ez nem egy egyszerű tok, hanem egy minden kiegészítőnek megfelelő hellyel rendelkező, teljes értékű táska. Mellette a hasonló mintával büszkélkedő notebookdoboz található, amit felnyitva elénk tárul a lineáris terepmintázattal mart, fénnyel játszó Midnight black színű laptop és az ikonikus BABY MILO® figura, melynek kezében a laptop kicsinyített mása is elhelyezhető.

A különlegességek sora itt nem ér véget, hiszen az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition nem csak a fedlapjában egyedi. A kijelzőt felhajtva jellegzetes dizájnelemekkel találkozhatunk az érintőpadon, a készülék alján és a csuklótámaszon. A dobozban további exkluzív kiegészítők is helyet kaptak, a laptop alatt például rögtön megtaláljuk a cserélhető felső borítással rendelkező vezeték nélküli egeret, mely alapvetően a laptohoz illő, visszafogott mintázatot viseli, de dobozában megtalálható a táskához és dobozhoz passzoló Bape terepmintás fedél. A doboz tartalmaz még egy direkt ehhez az együttműködéshez tervezett matricacsomagot és egy billentyűzetmatricát is, melyet a magyar nyelvű billentyűkre tetszés szerint ragaszthatunk rá, ezzel egyedivé varázsolva saját gépünket.

Az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition limitált darabszámban Magyarországon is elérhető a hivatalos ASUS online márkaboltban.

The post Ennél menőbb laptop nem létezik sulikezdéshez first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés