:

Két újabb ingyen játék várja, hogy bezsákoljuk őket

Két újabb ingyen játék várja, hogy bezsákoljuk őket

Az Epic Games Store digitális játékáruház jó szokásához híven ezen a héten is két ingyen bezsákolható játékkal várja a PC-s gamereket: ezúttal a Black Book és a Dodo Peak szerezhető meg egyetlen fillér kicsengetése nélkül. Előbbi egy, a szláv mitológiára építő szerep- és kalandjáték keverék, míg az utóbbi egy klasszikus platformjáték, amiben dodókat kell megmenteni.

Ha valaki szeretné beszerezni a játékokat, annak nincs sok dolga: mindössze egy élő regisztráció szükséges hozzá az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor a főoldalon csak egyenként rá kell katintani az ingyen kínált videójátékokra, az adatlapjukta jutva igényelni őket, majd ezt követően mindkettő bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben bármikor telepíthető, így játszható lesz.

Az akció augusztus 24-én délután 5 óráig tart. Ekkor újabb játék válik ingyen elérhetővé bárki számára, méghozzá a Homeworld: Deserts of Kharak.

Kapcsolódó Mennyibe kerül manapság játszani? PC, konzol, kiegészítők és játékok. Mennyit kell költeni napjainkban erre a hobbira?

The post Két újabb ingyen játék várja, hogy bezsákoljuk őket first appeared on 24.hu.