:

Habony unokaöccse: Nem úgy volt

A Club Tihany Üdülőközpont vezérigazgatója az ügyvédjén keresztül üzeni: nem volt bilincselés és nem fenyegetőzött a befolyásos ismerőseivel a Szigeten.

Szetlik Gergő, a milliárdos Habony Árpád unokaöccse, ügyvédjén keresztül cáfolja, hogy a Sziget fesztiválon komolyabb rendőri fellépés történt volna ellene. A közlemény hatósági iratokra hivatkozva állítja, hogy az eset során nem került sor bilincselésre, és azt is, hogy Szetlik nem fenyegetőzött baráti, rokoni, ügyvédi kapcsolataival – írja a 444. A hatóság intézkedés ugyanakkor történt.

Az esetről a fesztivál alatt a Blikk írt, a bulvárlap később meg is nevezte Szetliket, akinek valóban vannak a családjában és az ismeretségi körében befolyásos emberek.

Az ügyvéd megjegyzi azt is: „ügyfelem nem közszereplő, alapvető személyiségi jogait súlyosan megsértették”, az ügyben jogi lépéseket is tettek.

A Szetlik által vezetett Club Tihany Zrt. tavaly 2,5 milliárdos forgalom mellett 12 millió forintos adózott eredményt tudott felmutatni. A szállodában rendszeresen vannak fideszes vagy a párthoz köthető rendezvények, most például a Tranzit fesztiválnak adnak majd helyet.

The post Habony unokaöccse: Nem úgy volt appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés