:

Így néz ki Trump börtönfotója

Így néz ki Trump börtönfotója

Donald Trump visszatért az időközben nevet váltott Twitterre, vagyis az X-re. Több mint két év után kirakott első posztja pedig nem más, mint a most készült georgiai börtönfotója.

Utoljára 2021. január 8-án olvashatott bejegyzést az egykori amerikai elnöktől a közönsége. Ezután törölték profilját a közösségi platformról a Capitolium január 6-i támadása és „erőszakra buzdítás további veszélye miatt”.

Musk azonnal kommentelte is a visszatérő Trump posztját Forrás: X

Elon Musk novemberben állította vissza Trump profilját. Az elnökjelölt új bejegyzése alá annyit írt: soha ne add meg magad. Musk kommentelte is a posztot. Next-level, vagyis következő szint – írta a képhez.

Az első börtönfotós exelnök

Trump magyar idő szerint péntek hajnalban adta fel magát a Georgában lévő Fulton megyei börtönben. Ez volt a negyedik alkalom az elmúlt fél évben, hogy erre kényszerült. Ezúttal amiatt a vád miatt kellett megjelennie, hogy bizalmasai segítségével a 2020-as választás eredményét akarta megváltoztatni Georgia államban. Itt kis előnnyel, de Joe Biden nyert.

Trump az első exelnök az Egyesült Államok történelmében, akiről rabosítási fotó készült. A börtönbe azonban nem vonult be, fél óra után 200 ezer dolláros óvadék letételét követően távozhatott.

Több ebből Prigozsin még reménykedett, hogy a lojalitása elég lesz Irónia? Ajándékkal puhítaná a CATL a debrecenieket

Mennyi? Az nem lehet!

A rabosítási jegyzék szerint Trump 190 centiméter magas és 215 font, vagyis 98 kilogramm súlyú. Ez a szám sokaknál verte ki a biztosítékot, nem hisznek az adatoknak. „Ez a pasi nyolcéves kora óta nem volt 215 font” – írja egyikük. Felhívták a figyelmet arra is, hogy amikor áprilisban Manhattanban állt a bíróság előtt, még majdnem hét kilóval nehezebb és egy centivel alacsonyabb volt – írja a The Daily Beast.

Hamar összeállt ráadásul egy lista is azokból, akik hasonló méretekkel büszkélkedhetnek, vagy büszkélkedhettek, például:

Muhammad Ali a fénykorában,Chris Hemsworth a Thorban,és egy sor profi kosárlabdázó, baseball-játékos és focista.

The post Így néz ki Trump börtönfotója appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés