:

Ezekkel az ASUS laptopokkal felkészülve várhatod az őszt

Ezekkel az ASUS laptopokkal felkészülve várhatod az őszt

Lehet, hogy az okostelefonok átvették az emberek képernyőre fordított idejének nagy részét, de sokszor még mindig szükség van egy igazi számítógépre – és ez a legtöbb ember számára laptopot jelent. Az iskolai és irodai munkákhoz, valamint az olyan feladatokhoz, mint a nagy táblázatok kezelése vagy tartalmak készítése, nincs megfelelő helyettesítője a kényelmes billentyűzetnek, a nagy képernyőnek és az erős hardvernek. Az, hogy pontosan melyik laptopot érdemes beszerezni, szinte mindig a felhasználási igényektől függ, az viszont biztos, hogy az ASUS kínálatában mindenki megtalálja a számára megfelelő modellt.

ASUS Education Store

Nemrég elindult a diákok, tanárok és tanszéki munkatársak számára egyedi ajánlatokat kínáló ASUS Education Store. A regisztrációs űrlapot néhány perc alatt ki is lehet tölteni, ez biztosítja, hogy a jelentkező valóban diák vagy oktatásban dolgozó személy. A rövid ellenőrzés után bejelentkezve máris a kedvezményes ajánlatok várják a regisztrált felhasználókat.

Asus

A suli legvagányabb laptopja – ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

Nem is olyan régen mutatkozott be az ASUS és a fennállásának 30. évfordulóját idén ünneplő japán streatwear márka, az A BATHING APE® közös laptopja, az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition. A japán márka ikonikus karaktereivel és formáival borított laptop és kiegészítői minden bizonnyal az év legkülönlegesebb laptopcsomagját alkotják, ami biztos siker lesz az iskolában. A limitált darabszámban elérhető modell ráadásul itthon is megvásárolható, így a magyar diákok sem maradnak le róla. Az együttműködés alapjául a Vivobook S 15 OLED modell szolgál, mely a gyönyörű OLED kijelzőjével és modern Intel processzorával nem csak kimagasló vizuális élményt kínál, hanem az alkotásban is hű társ lesz.

A nagy csomagban a laptop doboza mellett egyből egy értékes kiegészítő, az együttműködéshez tervezett laptoptáska bújik meg, melyben a laptop mellett mindenféle kiegészítőnek is bőven jut hely. A laptop dobozában a fedlapon és belül is több ponton Bape mintákkal díszített eszköz mellett az ikonikus BABY MILO® figura található, ami jól mutat majd az íróasztalokon. A gép alatt találjuk az ajándék egeret, melyhez jár egy extra fedlap, ami a táskához hasonlóan a Bape jól ismert camo mintáit öltötte magára. Az egyedi billentyűzetmatricával teljesen személyre lehet szabni a laptop billentyűzetének megjelenését, az extra matricák pedig bárhol felhasználhatók.

Asus

Elegáns igásló – ASUS Zenbook 15 OLED

Az ASUS Zenbook 15 OLED az a klasszikus Zenbook, amire valószínűleg a legtöbben vágynak. Elegáns formavilág, ötvözve a legmodernebb hardverekkel és számos extra ASUS fejlesztéssel. Ráadásul manapság már nem olyan népszerű a 15 hüvelykes méret, sokan már inkább 13-14 hüvelykben gondolkodnak, amikor a hordozhatóságról van szó, pedig a Zenbook 15 OLED mindössze 14,9mm vékony és alig 1,4kg, tehát egyetlen vállat sem fog megterhelni. A tartós alumíniumötvözetből készült készülékházban ráadásul egy csodálatos OLED kijelző kapott helyet, melyen élmény a tartalomfogyasztás, a hardver pedig adott ahhoz, hogy akár ne csak fogyasszuk, hanem készítsük is a tartalmakat. Az OLED panel további előnye, hogy az átlagos megjelenítőknél sokkal jobban óvja a szemünket és a hosszú munkaórák után sem érezzük terheltnek őket.

A 15 hüvelykes kijelző egyben azt is jelenti, hogy túloldalán minden eddiginél nagyobb felületen gyönyörködhetünk a leginkább kerámiabevonathoz hasonlítható, különleges eljárással készült fedlapban, melynek előállításához nincs szükség szerves vegyületekre, erős savakra vagy nehézfémekre, tehát nem csak elegánsabb, hanem környezetbarátabb is, mint kategóriatársai. A MIL-STD-810H katonai szabványnak is megfelel a laptop, tehát garantált a tartósság és az, hogy egy rohanós munkanap után is ugyanolyan stabilan szórakoztat majd az esti sorozatok közben. Nem sok laptop mondhatja el magáról, hogy a leggyakrabban használt felületein olyan védőbevonattal rendelkezik, mely 99%-ig gátolja a COVID-19, influenzavírusok és baktériumok szaporodását. Az ASUS Antimicrobial Guard Plus-nak köszönhetően az ASUS Zenbook 15 OLED ilyen.

Asus

A hordozhatóság mércéje – ASUS Zenbook S 13 OLED

Vannak olyan felhasználók, akiknek mindenképpen a hordozhatóság a legfontosabb szempont, mindemellett pedig azonnali rendelkezésreállás, elegáns megjelenés és modern hardver szerepel a listán. Az ASUS Zenbook S 13 OLED pontosan ezeket teljesíti a maximális pontszámok mellett, hiszen mindössze 1cm vékony, alig 1kg és ennek ellenére a legmodernebb Intel processzorral, számos csatlakozóval és lenyűgöző OLED kijelzővel rendelkezik. Fedlapja szintén plazmaszórásos alumínium-oxid kerámia anyagból készült, így bárhol is vesszük elő, rá fognak csodálkozni az emberek. Ez az eljárás a környezet óvása mellett azt is garantálja, hogy két teljesen egyforma Zenbook S 13 OLED nem létezik, ami még különlegesebbé teszi ezt a modellt.

A katonai követelményeknek is megfelelő alumínium ház egy része újrahasznosított anyagokból készült, ahogy az óceánból származó műanyagot használó hangszórók is. A Zenbook S 13 OLED a tökéletes példa arra, hogy az ASUS a fenntarthatóbb jövő mellett tette le a voksát. A 13. generációs Intel Core i7 processzor prémium mobil teljesítményt, egésznapos üzemidőt és sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, hiszen az ultravékony kialakítás ellenére a laptopon egy Thunderbolt 4-es USB-C port, klasszikus USB-A csatlakozó és HDMI port is helyet kapott.

The post Ezekkel az ASUS laptopokkal felkészülve várhatod az őszt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés