:

Rendezvényben expertek

Rendezvényben expertek

Emlékszel olyanra, amikor egy esemény kifejezetten kellemes emlékeket hagyott benned? Mit éreztél, amikor beléptél? Milyen volt rá megérkezni? A sikeres rendezvény egyik kulcsa pont a belépés: nem mindegy, ki az, aki fogad, eligazít, informál. Az apró dolgok igenis számítanak, a barátságos hostessektől az ételek kínálásán át az ajándékcsomagig. A Rainbow Hostess Ügynökség alapítóival, Németh Fannival és Németh Patrikkal beszélgettünk arról, mitől lesz igazán sikeres egy üzleti esemény.

Jelentkezés és információk a weboldalon!

Forbes: 2017-ben alapítottátok a Rainbow Event Solutionst. Mivel foglalkoztatok előtte és honnan jött az ötlet, hogy indítsatok egy hostess ügynökséget?

2017 előtt egy saját fejlesztésű programajánló applikáció fejlesztésével, népszerűsítésével foglalkoztunk és az itt megszerzett tudást, tapasztalatot vittük tovább meglévő ügynökségünkbe. Az évek során számos hazai rendezvényen találkoztunk csalódott résztvevővel, rendezvényszervezővel, akik nem elégedettek a delegált munkaerő motiváltságával, szakképzettségükkel, ez a meglévő általános probléma ösztönzött minket egy saját metódus kidolgozására, a motivált, belső munkamorál megteremtésérére, emberközpontú vezetői szemlélettel.

Forbes: A ti feladatotok, hogy a rendezvényeken a résztvevőkkel törődjetek. Mitől lesz egy esemény igazán emberközpontú, mire kell leginkább odafigyelni, azért, hogy a jelenlevők jól érezzék magukat?

Az érkező vendégek legelső benyomása már a regisztrációs folyamatnál kialakul, ezért mindig kiemelten nagy figyelmet fordítunk a beléptetéssel foglalkozó munkatársaink kiválasztására.A mosolygós, kedves attitűdön túl fontos megemlítenünk, hogy hostesseink kommunikációs-média szakterületről érkeznek, ez még inkább segít abban, hogy gördülékenyen folyjon a vendégek fogadása, beléptetése.A legapróbb részletre is figyelünk, minden eseményre kidolgozott scenárióval rendelkezünk, a vendégek a teljes programleírással kapcsolatban bátran fordulhatnak hostesseinkhez. Egyre több rendezvényen tapasztaljuk, hogy a gamification offline térben is nagyobb teret nyer, digitalizált megoldásokkal kreatív tartalmakat izgalmasabbá, színesebbé tehetünk. A legfontosabb, hogy pozitív élménnyel, insighttal, értékes információkkal gazdagodjanak a résztvevők az esemény során.

Forbes: Miben tudtok segíteni olyan cégeknek, vállalatoknak, akik élő üzleti eseményt szerveznek?

Országosan delegálunk megbízható, regisztrált, megfelelő előképzettséggel rendelkező Rainbow Hostesseket céges rendezvényekre, promóciókra, konferenciákra, protokoll rendezvényekre. Minden együttműködésünkre szívügyünként tekintünk, egyedi megoldásainknak köszönhetően 100% létszám garanciát vállalunk rendezvényeinkre. Rendezvényszervezőként pedig támogatjuk az események problémamentes lebonyolítását, a hostess koordinációt. Meglévő tablet, hotspot eszközparkunkra építve új szolgáltatásunkat fogjuk hamarosan bevezetni, a már fejlesztés alatt álló Rainbow Event regisztrációs szoftverünket. Minden sikeres rendezvényt megelőzi a hosszas szervezési, előkészítési folyamat, regisztrációs szoftverünk segítségével komplex megoldást fogunk nyújtani a regisztrációs lista megfelelő összeállítására, a helyszíni regisztráció digitalizálására, rendezvényszervezői feladatok megosztására, valamint statisztikai adatszolgáltatásunkkal is támogatni fogjuk a rendezvényszervezők, partnereink háttérmunkáját.

Forbes: Imagenövelő országos promóciók koordinálásával, termékbevezető promóciók támogatásával és kivitelezésével is foglalkoztok. Hogyan zajlik egy országos promóció szervezése?

Partnereink pontos célkitűzései után, a szervezés a Rainbow Hostessek kiválasztásával folytatódik, az adott promócióra legalkalmasabb hostesseknek ügynökségünk tréning napot tart, partnereink elvárásainak megismerésére, valamint a képviselt termék, márka ismereteit sajátítják el. A helyszíni felméréseket követően, összeállítjuk a promócióhoz szükséges eszközöket, biztosítjuk a megálmodott arculatot. Minden rendelkezésre álló, vagy a kreatív tervezés után legyártott grafikai elemet logisztikai megoldásainknak köszönhetően a helyszínre szállítjuk. Rainbow Hostesseink delegálásán túl, supervisor vezető hostesseink is támogatják a promóciók sikerességét, segítik a hostess koordinációt, statisztikai nyilvántartásokat vezetnek. Fotós, videós kollégáink partnereink számára is elérhető összefoglalót készítenek a helyszínen tapasztalt hangulatról. Minden promóciót követően elemzünk, értékelünk, hogy a következő eseményen még maradandóbb Rainbow hatást tudjunk elérni!

The post Rendezvényben expertek appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés