:

Ingyenes osztrák vonatozás – ha tetováltatod magad

Ingyenes osztrák vonatozás – ha tetováltatod magad

Éves ingyenes vonatbérletet ajánlott az osztrák környezetvédelmi miniszter azoknak, akik magukra tetováltatják az új osztrák vasúti kártya mintáját.

Egy évig ingyen utazhatnak vonattal, akik magukra tetováltatják az új osztrák vasúti kártyát. Leonore Gewessler, Ausztria környezetvédelmi minisztere az augusztusi Frequency Fesztiválon népszerűsítette az ajánlatot St Pölten városában. A miniszter egyébként szintén viselt egy tetoválást, igaz, hogy csak ideigleneset, azon saját magát népszerűsítette, „Gewessler az élen jár”, állt rajta.

A Bőröd alá menő akció (Aktion geht unter die Haut) feliratú pop-up tetoválószalonok idén nyáron számos rendezvényen megjelentek Ausztriában.

Öt fantasztikus éjszakai vonatút Európában, amit 2023-ban mindenképp látnod kell

A fesztiválozókat arra kérték, hogy tetováltassák magukra a Klimaticket feliratot, amiért cserébe egy évig ingyen utazhattak vonattal Ausztriában. Idén nyáron eddig hatan tetováltatták magukat és kapták meg az ingyenjegyet.

Az éves bérlet ára egyébként 1095 euró, jelenleg mintegy 245 ezer ember használ ilyet.

Több ebből Miért van az, hogy mindenki nagyon okos, a vasút mégis pusztul? Szauna, vagy szerencse? Négyből egy Intercityn van klíma a MÁV-nál

The post Ingyenes osztrák vonatozás – ha tetováltatod magad appeared first on Forbes.hu.