:

Életünk legizgalmasabb ősze

Forbes Makers Day:
Újdonság: egy nap önmagamért elismert szakemberekkel, az önismeret útján járó hírességekkel, Sebestyén Balázzsal, Palya Beával vagy Pál Ferivel. És kizárólag nőknek szóló workshopokkal is.
Szeptember 5., MOMkult (Budapest, Csörsz u. 18.)

Forbes Money Summit:
Még zuhanunk, vagy ez már a landolás? Másodszor hozzuk el a magyar befektetési világ legmegbízhatóbb alakjait: Zsiday Viktort, Jaksity Györgyöt, Varga Zoltánt, valamint a Lightyear társalapítóját, Martin Sokkot.
Október 19., Corinthia Hotel (Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

Forbes Flow:
Észrevetted? Tíz éve mondjuk Magyarországon is, hogy te is meg tudod csinálni. Jubileumi Flow-nagyszínpadunk telis-tele lesz címlaposokkal és világszínvonalat képviselő magyarokkal. Első nevek a Forbes.hu-n!
Október 20., Corinthia Hotel (Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

Forbes Tech Summit:
Ember vagy gép? Ki az erősebb? Az ellentétek erőpróbája, régi találkozik újjal, bevált gyakorlat friss trendekkel. Derítsük ki a magyar tech szektor nagyjaival és ifjú titánjaival, ki az erősebb.
November 16., CEU (Budapest, Nádor utca 13.)

ÉS KÖZBEN

Forbes Makers
Cselekvő nők egy helyen. Ősszel visszatér másodszorra is exkluzív workshopsorozatunk. Vigyázat, a férőhelyek száma véges! Az ötalkalmas program végén a Forbes Flow-n koccintunk.
Szeptember 26-tól, Aria Hotel, Pavilion High Note Skybar (Budapest, Hercegprímás u. 5.)

Forbes Kilövés
Ha hónap eleje, akkor ősszel is megjelenés előtt mutatjuk be a friss Forbes magazint, és a sztorik megelevenednek a színpadon. Három beszélgetés után networking a főváros szívében.
Legközelebb október 3-án (friss infók online felületeinken), DNB Budapest – Marriott Hotel (Budapest, Duna korzó 1.)

Forbes Business Club
Vezetőnek lenni magányos sportnak tűnhet, mert aki legelöl fut, az maga dönt az irányról. A Forbes exkluzív vállalkozói közössége ebben (is) segít, az alapítók maguk is vezetők. Gyakorlatorientált program minden hónapban.
Legközelebb szeptember 14-én (friss infók online felületeinken).

The post Életünk legizgalmasabb ősze appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés