:

Megvan, mikor mutatják be az iPhone 15-öt

Megvan, mikor mutatják be az iPhone 15-öt

Ismét beigazolódtak a szivárogtatások, és immáron hivatalossá vált: az Apple szeptember 12-én mutatja be a következő generációs iPhone-okat – írja a TechCrunch. Az esemény a vállalat cupertinói székházában lesz megtartva, a termékbemutató pedig a Wonderlust, vagyis Csodavágy nevet viseli.

A show középpontjában biztosan az iPhone 15 bemutatása áll majd, amelyből szokásos módon több verzió érkezik majd.

Az azonban egyelőre kérdéses, mely modellek is lesznek ezek pontosan. Az elmúlt évben ugyanis azt pletykálták, hogy az almás cég dpbhatja a Mini szériát, és helyette egy prémium kategóriás Ultra modellt hozhat be a portfóliójába. Ez azonban vélhetően jóval drágább lesz, és akár a 700 forintos határt is átlépheti idehaza.

Emellett szinte biztosra veszik az Apple Watch Series 9 bemutatását is, valamint az A15 Bionic chipről is leránthatja majd a leplet Tim Cook. A Barbie-őrület sem kopott még ki teljesen a köztudatból, így a szakértők szerint az sem lenne meglepő, ha rózsaszín iPhone, vagy egyéb kiegészítő is szerepelne a kínálatban. Azt egyelőre nem tudni, hogy új AirPods generáció is látható lesz-e a bemutatón.

The post Megvan, mikor mutatják be az iPhone 15-öt first appeared on 24.hu.