:

Kecsap: Oppenheimer, Napoleon, Universe’s Most Wanted, Sister Death, The Exorcist: Believer, Megalopolis, Crime 101, The Passion of the Christ: Resurrection, Road House

Kecsap: Oppenheimer, Napoleon, Universe’s Most Wanted, Sister Death, The Exorcist: Believer, Megalopolis, Crime 101, The Passion of the Christ: Resurrection, Road House

A [REC] egyik rendezője jön a Sister Death-tel a Netflixre, ami a Veronica előzményfilmjével. Egy fiatal pályakezdő egy ex-szektában, most lányiskolában kezd tanítani.

A Don Winslow regényből készülő Crime 101 iránt jó sok pénzzel érdeklődik az Amazon és a Netflix is, mivel bár nem írtak alá a sztrájk előtt, de Chris Hemsworth & Pedro Pascal duója fog valószínűleg szerepelni benne.

A Mel Gibson által rendezett The Passion of the Christ: Resurrection jövő januárban forog majd.

Nolan visszavágta az Oppenheimer forgatási napjait, csak hogy maradjon a budget de mégis többet költhessenek Los Alamos felépítésére.

Ridley Scott már megint kotlott egy rendezői változaton, mivel a Napoleonból létezik egy 4 és fél órás változat, amiben többet szerepel Joséphine karaktere. (A moziban 2 és fél órás változat lesz.)

A Dave Bautistás Universe’s Most Wanted film lefújva.

Jake Gyllenhaal szívesen dolgozna egy Maggie Gyllenhaal által rendezett filmben, mert úgy érzi a testvére többet hozna ki belőle érzelmileg a szerepben.

Ha már Jake Gyllenhaal, a vele készült Road House (Országúti diszkó remake) hivatalosan is R besorolást kapott.

Taylor Swift miatt a The Exorcist: Believer egy héttel előbb érkezik odakinn, 13-áról átment október 6-ára.

A Coppola által készített Megalopolis is felmentést kapott a sztrájk alól, de nem tudni pontosan miért kérték, mivel elvileg már vége a forgatásnak és a bemutató csak jövőre lesz.

Elhunyt Medvigy Gábor (Kárhozat, Sátántangó, Werckmeister harmóniák) operatőr.

Videónak Velence és Poirot: