:

Ismét egy remek játék szerezhető meg teljesen ingyen

Ismét egy remek játék szerezhető meg teljesen ingyen

Ingyen kínált videójátékból sosem elég, és a különböző digitális áruházak szerencsére egyetértenek ezzel a kijelentéssel, így rendre előállnak olyan ideiglenes akciókkal, amikor egyetlen fillér kicsengetése nélkül juthatunk remek programokhoz.

Most is ez a helyzet: a Good Old Games, avagy a GoG digitális áruházban szeptember 4-én (hétfő) kora délutánig ingyen szerezhető be a King’s Bounty: The Legend.

A megszerzéséhez semmi másra nincs szükség, csak egy élő regisztrációra a szolgáltatáshoz, majd ezt el kell látogatni a GoG giveaway oldalára, ahol mindössze pár kattintással beszerezhető a játék. Ezt követően a program bekerül a játéklistánkba, és a jövőben bármikor letölthető, telepíthető és játszható.

A King’s Bounty: The Legend eredetileg 2008-ban jelent meg, a legendás King’s Bounty-széria újraélesztéseként, és a kora ellenére, a GoG csapatának hála kiválóan játszható napjaink számítógépein is – ugye az áruház egyik nem titkolt célja, hogy régebbi nagy klasszikusok is könnyedén elérhetők legyenek a játékosok számára.

Műfaját tekintve a King’s Bounty: The Legend a taktikai- és szerepjátékok érdekes keveréke, amire ugyanúgy rá lehet kattanni, mint a Heroes of Might & Magic-játékokra.

Kapcsolódó Mennyibe kerül manapság játszani? PC, konzol, kiegészítők és játékok. Mennyit kell költeni napjainkban erre a hobbira?

The post Ismét egy remek játék szerezhető meg teljesen ingyen first appeared on 24.hu.