:

Csúcsminőségű termékeket és technológiát villantott a Hisense

Csúcsminőségű termékeket és technológiát villantott a Hisense

Forradalmi technológiai megoldásokkal és innovatív, csúcsminőségű készülékekkel várta idén a látogatókat a Hisense Csoport a berlini IFA technológiai kiállításon.

„A Hisense 2022-ben a világ második legnagyobb tévégyártója volt, figyelemreméltó nemzetközi terjeszkedésének köszönhetően pedig már több mint 160 országban van jelen. Vállalatunk a csúcsminőségű képernyőire, az egyedi operációs rendszerére és platformjaira alapozva erős rendszert hozott létre, amelyet továbbra is fejleszt majd. Emellett a jövőben is a jelenet-vezérelt megközelítést alkalmazzuk az innovációink terén és a magas színvonalú növekedésre összpontosítunk minden készülékünk esetében” – mondta el Fisher Yu, a vállalatcsoport vezetője egy vitaindító előadás keretében.  

Hisense

Innovatív készülékekkel rendezi be az otthont

A Hisense a „Go Tech, and Beyond” témájú standjánál mutatta be a legújabb termékeit és porfóliójának fejlesztéseit. A vállalat úgy érzékeltette a készülékei közötti interaktivitást, hogy a legmodernebb technológiára, a művészi tervezésre és elrendezésre összepontosítva vázolt fel különböző élethelyzeteket az egyes termékekkel (például moziélmény, játékélmény, otthoni főzés).

A kiállításon többek között a Hisense forradalmi tévé-technológiáját, a tökéletes moziélményt nyújtó, 100 és 120 colos méretben is elérhető lézertévét, valamint a vállalat idén januárban bemutatott zászlóshajó-készülékét, az eddigi legfényesebb képernyővel rendelkező UX ULED Mini-LED modelljét is megtekinthették a látogatók. A szórakoztatóelektronikai termékei közül kiállították továbbá a legújabb ULED Mini-LED sorozat készülékeit, az U8, U7 és U6-modelleket, emellett az érdeklődők gaming monitorokat is kipróbálhattak a játékélmény zónában.

A csúcskategóriás tévék és audio termékek mellett a Hisense már évek óta aktívan végzi a háztartási gépek fejlesztését is. A kiállításon külön szekcióban mutatta be például a PureFlat sorozatban elérhető nagyképernyős, kétajtós okoshűtőjét, beépíthető főzőlapot, sütőt mosógépet, mosogatógépet, borhűtőt, valamint kis háztartási gépet, például kávéfőzőt is kiállított.

Hisense

Feszegeti a határokat a technológiával

Legújabb termékei mellett a Hisense néhány innovatív technológiai megoldása is látható volt a kiállításon, így például a páratlan szórakozást biztosító VIDAA operációs rendszerrel és a ConnectLife alkalmazással is megismerkedhettek a látogatók.

A Hisense új, ULED X Platformja a képminőség határait feszegeti az olyan izgalmas újításoknak köszönhetően, mint a Hi-Light optikai rendszer, a Hi-View Engine X chip és a legmodernebb Obsidian képernyő komponensek. A Hisense saját operációs rendszere, a VIDAA OS prémium tartalmakkal, csúcsminőségű szolgáltatásokkal és költséghatékony hardverrel teszi magasabbra a lécet a streamingben. A ConnectLife a felhasználok egészséggel, kényelemmel és energiatakarékosággal kapcsolatos igényeire összpontosít és széles szolgáltatáspalettát kínál a felhasználóknak, beleértve például az okoskonyhát vagy az intelligens levegőtisztítást.

Mindemellett, a kiállításon a Hisense azt is bemutatta, hogy szabadalmaztatott technológia felhasználásával kifejlesztette a következő generációs digitális lézermotort (LPU), amely pontosan tudja szabályozni a fényt a nanoskálán, ezzel is biztosítva a széles színskálát és pontos szín megjelenítést.

The post Csúcsminőségű termékeket és technológiát villantott a Hisense first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés