:

Ráemel az árakra a legújabb iPhone-oknál az Apple – mutatjuk, melyik drágul

Elődeikhez képest 100 dollárral emelkedhet néhány Apple telefon ára. Az új modelleket szeptember 12-én mutatják be a közönségnek.

Az árak, és néhány technológiai újítás már az ilyenkor szokásos prezentáció előtt kiszivárogtak. Anyalapunk, a Forbes.com a MacRumors nevű, kifejezetten Apple-hírekre és pletykákra szakosodott hírportálra hivatkozva azt írta, hogy a héten bemutatandó iPhone 15 Pro ára 1099 dollártól (körülbelül 394.000 forint) indul majd, míg az iPhone 15 Pro Maxért 1199 dollárt (430.000 forintot) kell fizetnie annak, aki úgy érzi, nem tud enélkül élni a jövőben. Mindkét ár 100 dolláros emelést jelent az előd modellekhez képest. Biztosan sok vevő lesz csalódott a drágulás miatt, bár korábban voltak olyan belsős infók is, amik 200 dolláros áremelést jeleztek az iPhone 15 Pro Max-ra.

A sima iPhone 15 és az iPhone 15 Plus ára ugyanakkor nem változik: 799, illetve 899 dollárt kell fizetni értük – korábban is ezek az árak szivárogtak ki.

Szakértők arra számítanak, hogy a 100 dolláros emelés nem fogja az olcsóbb, standard modellek felé terelni a rajongókat: továbbra is az iPhone 15 Pro Max lehet a legnépszerűbb a vásárlók körében, már csak azért is, mert csak ennek van periszkópos zoom kamerája.

The post Ráemel az árakra a legújabb iPhone-oknál az Apple – mutatjuk, melyik drágul appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés