:

Itt a Motorola újabb korrekt árú telefonja, ami itthon is kapható lesz

Itt a Motorola újabb korrekt árú telefonja, ami itthon is kapható lesz

A Motorola idén nagyon jó formában van, hiszen nemcsak az ikonikus Razr telefonokból adott ki új, hajlítható kijelzős modelleket, de azon felhasználóknak is kedvezett, akik értelmezhető áron akarnak jól használható telefont vásárolni. Májusban mutatkozott be a csúcskategóriás Motorola Edge 40 Pro, ami a konkurenciánál jóval olcsóbban kínált prémium specifikációkat, aztán júliusban megérkezett a felső-középkategóriás Motorola Edge 40, ami az idei év egyik legjobb választása ebben a szegmensben.

Vagy legalábbis volt egészen mostanáig, hiszen szeptember 14-én a gyártó bejelentette a Motorola Edge 40 Neo modellt, ami 160 ezer forintért kínál olyan funkciókat, hogy többek között a Xiaomi és a Honor is felkötheti a gatyáját mellette.

Adrián Zoltán / 24.hu Az Edge 40 Neo is kellemes tapintású műbőr hátlapot kapott.

A telefon 6,55 hüvelykes, FHD+ felbontású, 10 bites, lekerekített szélű pOLED panelt kapott, 144 Hz-es képfrissítéssel, 1300 nit maximum fényerővel és HDR10+ kompatibilitással, a burkolat alatt pedig egy MediaTek Dimensity 7030 lapkakészlet dolgozik, méghozzá 12 gigabájt memória és 256 gigabájt háttértár társaságában.

Az aksi 5000 milliamperórás, amit 68 wattos gyorstöltés egészít ki. A vezeték nélküli töltés ebből a készülékből ugyan hiányzik, ami az ár függvényében nem meglepő, sserébe viszont adott az IP68 szabvány szerinti víz- és porállóság.

A hátlapon két kamerát találunk, egy 50 megapixeles fő-, illetve egy 13 megapixeles széleslátószögű modult, míg az előlapon egy 32 megapixeles egység teljesít szolgálatot. A készülék Android 13 operációs rendszerrel érkezik, a Motorola további két főverziót (Android 14 és 15) ígér a felhasználóknak, illetve három évnyi biztonsági frissítést.

A telefon különlegessége, hogy nem műanyag vagy üveg, hanem kellemes tapintású műbőr hátlapot kapott, ami jól néz ki, stabil tartást biztosít, továbbá a movil nem csúszik le mindenhonnan, a lekerekített szélek ellenére sem. A Motorola Edge 40 Neo három színben, feketében, kékben és zöldben érkezik (ráadásul mindegyik egyedi Pantone árnyalat), bekerül a hazai mobilszolgáltatók kínálatába is, és a tényleg elég korrekt 160 ezer forintos árért cserébe a környezettudatos csomagolás nemcsak egy USB-kábelt tartalmaz a mobil mellett, de megtaláljuk benne a 68 wattos töltőfejet és még egy újrahasznosított anyagokból készült, jó minőségű kemény tokot is.

Adrián Zoltán / 24.hu A Motorola nem spórolt a kiegészítőkkel.

A mobil már megérkezett hozzánk, hamarosan részletes tesztet is készítünk róla,

Kapcsolódó Ez most az egyik legjobb középkategóriás okostelefon A Motorola Edge 40 jelenleg az egyik legjobb ár/érték arányú mobil a piacon.

The post Itt a Motorola újabb korrekt árú telefonja, ami itthon is kapható lesz first appeared on 24.hu.