:

ASUS Zenfone 10: Kompakt méret, kiváló teljesítmény

ASUS Zenfone 10: Kompakt méret, kiváló teljesítmény

Az okostelefonok piacán a csúcsmodellek esetében folyamatosan nőttek a képernyőméretek, jelenleg pedig már bőven 6 hüvelyk felett van az átlag, ami a mindennapok során sokak számára kényelmetlen lehet és szinte kizárja a stabil és precíz egykezes használatot. Az ASUS Zenfone szériája továbbra is kitart amellett, hogy igenis lehet olyan praktikus megoldásokkal és felsőkategóriás komponensekkel felszerelt kompakt készüléket alkotni, amelyet teljes értékűen lehet egykézzel használni.

Asus

A nagyokkal egy mezőnyben

A Zenfone 10 hardveresen egyáltalán nem készteti kompromisszumokra a felhasználókat, hiszen a többféle színben pompázó különleges hátlapok alatt a legújabb Snapdragon® 8 Gen 2 mobilplatform dolgozik nagy teljesítményű LPDDR5X memória és villámgyors USF 4.0 ROM társaságában. Ezt csak a legerősebb és legjobban felszerelt okostelefonok mondhatják el magukról, és ez a dominancia a kijelzőre is igaz. Az 5,9 hüvelykes AMOLED kijelző ugyanis 144Hz-es képfrissítéssel és tökéletes színpontossággal rendelkezik, így élmény a használata. A Zenfone 10 ráadásul vezeték nélkül is tölthető, illetve IP68-as szabvány szerint ellenáll a víznek és pornak. A praktikus kiegészítők közült pedig kiemelkedik a Connex Case tartozékkészlet, mely nem csak védi a készüléket, hanem pénztárcaként és állványként is funkcionálhat.

Asus

Maradjon meg minden emléked

Az okostelefonok nem csak a kommunikációt és a tartalomfogyasztást forradalmasították, hanem a tartalomgyártást is, melynek szerves része a fotózás. A legjobb kamerákkal általában a legnagyobb és legdrágább csúcsmodellek rendelkeznek, a Zenfone 10 azonban a kompakt méret ellenére számos innovatív kameramegoldással rendelkezik. Az 50MP-es hátsó kamerában található második generációs, 6-tengelyes hibrid gimbal stabilizátor 2.0 biztosítja a videók elmosódás- és rázkódásmentességét, a kiváló minőségű Sony szenzor pedig garancia a tökéletes képminőségre.

A második, 13MP-es ultraszéles látószögű kamerával senki és semmi sem marad le a képről, az előlapi 32MP-es szelfikamera pedig az RGBW technológiának köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett is jobb minőségű képeket rögzít. A fotózás ráadásul sosem volt még ilyen kényelmes és gyors, hiszen a hangerőgomb kétszeres megnyomásával azonnal elindul a kamera, még lezárt kijelző esetében is, a szoftverben pedig rengeteg beállítási lehetőség tárul a felhasználók elé.

Asus

Stílusos és fenntartható

A Zenfone 10 öt frissítő árnyalatban kapható, melyek garantáltan feldobják a mindennapokat. A színes bioalapú polikarbonát hátlapok gyártása ráadásul az átlagosnál jóval kevesebb petrolkémiai anyag használatát igényli és segíti az ASUS szénlábnyomának minimalizálására irányuló küldetését. Ez igaz a 100%-ban újrahasznosított papírból, szójaalapú tintával készült csomagolásra is, melyet úgy terveztek, hogy újrahasznosítható legyen a fenntartható hulladékkezelés érdekében.

Az ASUS Zenfone 10 modellek már elérhetőek a hivatalos online ASUS márkaboltban.

The post ASUS Zenfone 10: Kompakt méret, kiváló teljesítmény first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés