:

A belső nyugalom luxusa

A belső nyugalom luxusa

Izgalmas belső terek és ízléses részletek, első osztályú anyagok és kivitelezés: ez jellemzi leginkább Balatonfüred legújabb szállodáját, a Hotel Vinifera Wine & Spa-t. Otthonos kényelem luxuskivitelben, egy szálloda, amit magunknak álmodnánk. Ezt tette Birgés Tibor tulajdonos-befektető, aki egyéb vállalkozásai mellett a teljes fejlesztést személyesen kísérte végig, bizalmat szavazott az üzemeltetőknek, és az első munkálatoktól az első vendégek fogadásáig személyes jelenlétével biztosította a projekt megvalósulását.

A Balaton első 5 csillag superior minősítésű hotelét az osztrák vidéki luxusszállodák hangulata és a borok iránti szenvedély inspirálta. A gyönyörű környezett adott, a Balaton és a szőlőhegy ölelésében elhelyezkedő Balatonfüred nem véletlenül máig hazánk egyik legkedveltebb turisztikai desztinációja. A lokáció nagyon szerencsés, de közel sem ez a legvonzóbb a Hotel Vinifera-ban, vendéglátóink azt mondják, a személyzet kedvessége és az otthonos luxus az, ami a vendégeket és a visszajáró vendégeket hozza. Itt tényleg azt érezhetjük, hogy igazán kikapcsolhatunk, lelassulhatunk, miközben valaki mindig figyel arra, hogy jól érezzük magunkat.

Azt az élményt szerettük volna megadni az ide érkezőknek, mintha a barátaikhoz mennének látogatóba. Kellemes, nyugalmat árasztó környezetet, ahol átadhatják magukat a pihenésnek”

– mondja Flesch Tamás, a szálloda üzemeltetéséért felelős Continental Group ügyvezető igazgatója. Ez a hozzáállás átjárja a hotel egész működését, az alapoktól a legkisebb részletig.

Fókuszban a jóllét

A Vinifera belső tereiben a kényelem és kifinomultság érvényesül, miközben 111 szoba és lakosztály a modern kor összes funkcióját ellátja. A teljes enteriőr kialakításáért, valamint az egyedülálló részletekért Patakfalvi Réka (rpinterior) felelt, ő szintén a Continental Group egyik tulajdonosa. Egyedül, párosan, családdal, céggel, barátokkal vagy háziállattal is érkezhetünk, különleges és magas színvonalú, személyre szabott szolgáltatásra számíthatunk.

A maximális testi-lelki feltöltődést a kétszintes, több mint 2000 négyzetméteres luxus wellness is garantálja. A régióban egyedülálló spa-ban öt kültéri és öt beltéri medence, pezsgőfürdő, a legkülönbözőbb szaunák, aromakabin, hó- és jégszoba, sószoba, gőzkabin, Kneipp-taposó és sétazuhany, illetve napozó is várja a Vinifera vendégeit, akik a SPA by Adrienne Feller kezelőszobáiban tökéletes nyugalomra találva vehetnek igénybe exkluzív szépségterápiákat. A medence parton egész nap egészséges frissítőkkel és gyümölcsökkel kínálnak minket, azok pedig, akik egy kicsit tartalmasabb ételre vágynak, a wellnesshez tartozó Essentia Bár étlapjáról válogathatnak superfood-okat, salátákat, street food ételeket. A napi edzésrutinból sem kell az utazás alatt senkinek kiesni, a tökéletesen felszerelt 80 négyzetméteres edzőterem egész nap nyitva tart.

Gasztro és bor

Vitis Vinfera, azaz bortermő szőlő adta az inspirációt a hotel nevéhez, és ez áll a gasztronómiájának középpontjában is. A szálloda lobbyban kialakított Ambrosia Borbárban a 300 tételes borlapon kívül italritkaságokat és bor alapú signature koktélokat is kipróbálhatunk. Délutánonként pedig tematikus borkóstolón vehetünk részt. A Deliciosa Étteremben a hotel saját kertjéből, helyi termelőktől, ökológiai gazdálkodásokból származó prémium és tiszta minőségű alapanyagokból főzött ételeket kínálnak.

Rendezvények

A Vinifera rendezvényterem kapacitása sem elhanyagolható, a két részre bontható 218 négyzetméteres terem elegáns külseje és professzionális felszereltsége ideális nem csak céges rendezvények, hanem magán események megtartására is.

A Hotel Vinifera Wine & Spa házigazdái Bogyó-Szatmári Éva és Bogyó István. A házaspár már több, mint 10 éve a Continental Groupnál dolgozik. Szakmai tapasztalatuk és a vendégek iránti kedvességük egyszerre emeli a Vinifera fényűző és családias hangulatát is.

The post A belső nyugalom luxusa appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés