:
Breaking News

Kávézólánccal újít a hazai benzinkút

Stop Cafe néven kávézó-éttermekkel bővülnek az Orlen töltőállomások Magyarországon, az első egységek már ki is nyitottak.

A turizmus.com cikke szerint új szakaszába lépett az Orlen magyarországi kúthálózatának tavaly decemberben megkezdett fejlesztése.

Az Orlen töltőállomásokon üzemelő Stop Cafe már jól ismert az autósok körében Lengyelországban, Csehországban, Litvániában és Szlovákiában, most pedig Magyarországra is megérkezett. A Stop Cafe kínálatában a fair trade kávék és egyéb italok mellett helyet kapnak a népszerű hot-dog variációk, illetve a kreatív, egészséges és megfizethető szendvicsek, írták.

Az első magyarországi Orlen benzinkút-kávézó az M3-as autópálya Gödöllő és Mogyoród közötti szakaszán, a jakabpusztai pihenőnél található töltőállomáson nyílt, majd az M7-es autópálya Tárnokhoz közel eső részén, és az M1-es zsámbéki szakaszának északi és déli oldalain üzemelő töltőállomások átépítése készült el, azóta pedig további hat helyszínen is a Stop Cafe márka részeként üzemel a kávézó. Az év végéig várhatóan hat újabb kúton is befejeződik a Stop Cafe koncepció kiépítése.

Magyarországon az Orlen-csoport 2022. december 1-jén vette át a tulajdonába került 79 magyarországi töltőállomás üzemeltetését.

The post Kávézólánccal újít a hazai benzinkút appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés