:

Őszi Kürtőskalács Piknik Tihanyban – Levendulával a főszerepben

Őszi Kürtőskalács Piknik Tihanyban – Levendulával a főszerepben

Szeptember 22-24. között az édességek és a levendula varázslatos világába invitálja látogatóit az idén 20 éves Vitéz Kürtős. Az ország legismertebb kürtőskalács készítői, a szintén családi hagyományokra épülő, Lavender Tihannyal karöltve rendezik meg az őszi Kürtőskalács Pikniket.

Az esemény főszereplője a levendula, ami mind az ételekben, mind a natúrkozmetikumokban megjelenik majd. A Vitéz Kürtős a nyárzáró rendezvényre különleges kreációkkal érkezik: az ízek királynője, a levendula kerül a középpontba.

“Levendulás Kürtős Krémessel, Kürtős Levendulavirággal és levendulazselés tejszínhabba mártogatható Kürtős Fondüvel is várjuk ínyenc vendégeiket” – avatott be a részletekbe András Tünde, a Vitéz Kürtős társtulajdonosa. – “A Lavender Tihany gondosan válogatott alapanyagai pedig garantálják, hogy a levendulás desszertek is felejthetetlen élményt nyújtanak majd.”

A Lavender Tihany szintén izgalmas programokkal várja a fesztiválra érkezőket. Kozmetikai tanácsadások során a látogatók betekintést nyerhetnek, hogyan hat a levendula a bőrápolásban, miközben természetes, gyógyszertári tisztaságú olajokat és natúrkozmetikumokat is kipróbálhatnak. A családi vállalkozás gasztronómiai kínálatát is felvonultatja a rendezvényen: levendulás kekszek, csokoládék, mogyorókrém, lekvárok, levendulazselé, levendulás gin, sörök várják az érdeklődőket.

„Tihany szívében, a Belső-tó partján gondos kezek munkájával, természetes alapanyagokból készülnek termékeink. Hosszas szakmai kísérletezéseinknek köszönhetően, magas minőségű, helyben készített natúrkozmetikai termékeket kínálunk vásárlóinknak. Környezetbarát és természetes alapanyagokat használunk fel, védve és megőrizve csodás környezetünk igazi kincseit” – mondta Bittmann Eszter, a Lavender Tihany társtulajdonosa.

Az idei Kürtőskalács Piknik gasztronómiai élvezetek és a szépségápolás egy olyan kombinációját kínálja, amit ritkán találunk egyetlen eseményen. De a gyerekeket sem hagyják izgalmak nélkül: hisz arcfestő, csillám tetoválás és lufihajtogató is várja őket.

Jókedv, zene, kürtőskalács és a Lavender Tihany levendulás kulináris különlegességei és natúrkozmetikumai, valamint csodálatos kilátás vár az őszi Kürtőskalács Pikniken.

Az esemény részletei: https://fb.me/e/38TAQuGAt

Dátum: 2023. szeptember 22-24. Helyszín: Tihany, Pisky sétány

Ne hagyja ki az őszi Kürtőskalács Pikniket, és élvezze az ízek és illatok egyedülálló harmóniáját!

The post Őszi Kürtőskalács Piknik Tihanyban – Levendulával a főszerepben appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés