:

Hazánkba látogat a Harlem Globetrotters

Hazánkba látogat a Harlem Globetrotters

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a 2024-es világkörüli turnéjuk keretében, 2024. március 5-én a Veszprém Arénában, március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatja be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba.

A világ legszenzációsabb sportolói közül jó néhányan szerepelnek a Harlem Globetrotters névsorában, mint például Hammer, TNT, Bulldog, Cheese, Torch, Hot Shot, Jet, Wham és Thunder.

Az egyedi játékot játszó csapat népszerűsége a mai napig töretlen. Az új turnéjukon hihetetlen akciókat, technikai bravúrok,at elképesztő zsákolásokat és káprázatos trükköket mutatnak be. Megmutatják, hogy milyen az igazi kosárlabdázás, látványos mozdulatokkal, elképszető játékukkal nyűgözik le a nézőket. A show egyben egy igazán izgalmas és szórakoztató családi esemény is.

A világhírű Harlem Globetrotters 1926-os alapításuk óta hat kontinensen, több mint 124 országában mutatta be ikonikus tehetségét. Kétszer nyerték el a Cynopsis Sports Media Awards díjat, legutóbb Emmy®-díjra jelölték őket az NBC “Harlem Globetrotters: Play it Forward” című sorozatáért, a Naismith Memorial Basketball Hall of Fame büszke tagjai. Küldetésük a mai napig a kosárlabdázás népszerűsítése, valamint az interaktív szórakoztatás. Vezető szerepet töltenek be a sokszínűség, a méltányosság és a befogadás terén. Ők azok, akik a játék megújítói, akik így népszerűsítik a ziccert, a zsákolást és a félpályás horogdobást.

 A “Magic Pass” esemény alkalmával a meccs előtt személyesen lehet találkozni a Harlem Globetrotters játékosaival, akik megmutatnak néhány trükköt, együtt lehet velük kosárra dobálni, de adnak autogramot és fényképeket is lehet velük készíteni. (Ez az esemény kiegészítő jeggyel látogatható.)

A kosárlabda zsonglőrei 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatják be hihetetlen zsákolásaikat, fantasztikus trükkjeiket.

A csapattal kapcsolatos legfrissebb hírek és információk: www.harlemglobetrotters.com

Jegyek: https://harlem-globetrotters-2024-turne.broadway.hu/

Magyarországi állomások:

március 5. (kedd), 19.00 – Veszprém Aréna március 6. (szerda), 19.00 – Budapest, MVM Dome

VIP Jegy

Üljön a játékosok mellé, és élvezze a meccset a kispadról!

VIP jegy csomag tartalma:

– ülőhely a pálya szélén a csapatok kispadján

– Meet & Greet a játékosokkal (18.15-től)

– ajándék mez

– VIP pass nyakpánttal

– programfüzet

– dedikáló filctoll

(A jegyek korlátozott számban érhetőek el!)

 

Magic Pass

Csatlakozz a meccs előtti Magic Pass Pre-Show-hoz! A meccs előtt, egy 30 perces interaktív esemény részese lehetsz, ahol személyesen találkozhatsz a Harlem Globetrotters játékosaival, autogramot gyűjthetsz és fényképeket is készíthetsz velük. A kosárlabda sztárjai megtanítanak néhány trükkre is, például arra, hogy hogyan tudod az ujjadon pörgetni a labdát! Fejlesztheted kosár tudásodat, a labdavezetést, a kosárra dobást és a zsákolást is gyakorolhatod velük! Lesznek kisebb méretű palánkok is, így a legkisebbek is úgy gyakorolhatnak, mint a Globetrotterek.

Fontos információ a Magic Pass Pre-Show-n való részvételhez: 

– A Magic Pass Pre-Show a hivatalos meccs előtti, 30 perces esemény.

– Minden résztvevőnek rendelkeznie kell normál belépőjeggyel és Magic Pass jeggyel is, beleértve a gyerekeket, felnőtteket, kísérőket.

– A Magic Pass jegyre a gyerekkedvezmény nem érvényes.

– A Magic Pass jegy a készlet erejéig, utólag is megvásárolható a normál jegy mellé. Utólag kizárólag csak a jegyirodákban vagy az esemény napján, a helyszínen van erre lehetőség.

– A pályán kötelező a puha/gumitalpú cipő viselése.

The post Hazánkba látogat a Harlem Globetrotters appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés