:

Elkészült a Marvel’s Spider-Man 2

Elkészült a Marvel’s Spider-Man 2

Aranylemezre került az október 20-án érkező, egyelőre PlayStation 5-exkluzív Marvel’s Spider-Man 2, ami annyit tesz, hogy a fejlesztő Insomniac Games elkészült a videójáték azon verziójával, ami egy hónap múlva megvásárolható lesz a boltokban és letölthető lesz a PlayStation Store digitális áruházból. Azért nem írjuk, hogy az alkotók befejezték a játékot, mert napjaink trendjeinek megfelelően szinte biztosra vehető, hogy a megjelenést követően érkeznek majd különböző javítások és frissítések a programhoz, szóval jelen pillanatban még nem beszélhetünk végleges verzióról.

A 2018-as Marvel’s Spider-Man folytatása az idei év egyik legjobban várt játéka: a programban ezúttal nemcsak Peter Parker, de Miles Morales is irányítható lesz Pókemberként, és ezúttal olyan szuperbűnözőkkel kell majd felvenni a küzdelmet, mint Kraven, a vadász, a Gyík vagy éppen Venom – azt ugyanakkor még nem tudjuk, a játékban kire akaszkodik rá a szimbióta. A ránk váró történet fontos részlete továbbá, hogy Peter Parker itt is magára ölti az említett szimbiótát, tehát a hős a játék egy részében irányítható lesz a klasszikus fekete öltözékében, ami a korábbinál is különlegesebb (és veszélyesebb) képességekkel ruházza fel a karaktert.

A képregényekben (és a Sam Raimi-féle Pókember 3-ban) a szimbióta földönkívüli eredetű, az viszont egyelőre még nem világos, hogy a Marvel’s Spider-Man 2-ben honnan érkezik a különleges lény és miként akaszkodik össze a címszereplővel.

A játék itthon magyar felirattal kerül forgalomba, a két irányítható Pókember eltérő képességekkel fog rendelkezni, de lesz közös képességfájuk is, a játéktér pedig a duplájára nő az első részhez képest, így Manhattan után végre bejárható lesz Brooklyn, Queens és Bronx is. A megjelenéssel párhuzamosan Marvel’s Spider-Man 2 tematikájú különkiadást kap a PlayStation 5 konzol, egyedi borítással és kontrollerrel, és ezúttal azoknak sem kell keseregni, akik csak emiatt nem akarnak új gépet venni, hiszen a csomagban helyet kapó speciális (cserélhető) fedlap és az egyedi mintájú DualSense vezérlő már külön is megvásárolható.

Kapcsolódó Bárcsak minden gyerekkori álom így teljesülne Az új Pókember videojáték olyan jól sikerült, hogy konkrétan könnyeket csalt a szemünkbe.

The post Elkészült a Marvel's Spider-Man 2 first appeared on 24.hu.