:

Ez a vármegye lett a pornóbajnok

Ez a vármegye lett a pornóbajnok

A Szexrandi.hu a Google Trends mutatói segítségével járt utána annak, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt, hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Tavaly még fej-fej mellett voltak a Dunántúli és a Tiszántúli települések, ám idén Kelet-Magyarország tartolt az interneten a szexuális témák iránti érdeklődésben. A cég közleménye alapján a sorrend:

Kondoros – Békés vm. Gávavencsellő – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm. Demecser – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm. Sárrétudvari – Hajdú-Bihar vm. Egyek – Hajdú-Bihar vm. Nyírcsaholy – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm. Lepsény – Fejér vm. Mánd – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm. Nagyhalász – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm. Hajdúdorog – Hajdú-Bihar vm.

A leszbikus kategória mozgatta meg leginkább a neten keresgélőket, a szex szóhoz kapcsolódóan ugyanis ez a témakör mutatott leginkább növekvő tendenciát az elmúlt egy évben a Google Trends mutatói szerint.

A közlemény kiemeli, hogy Magyarország „pornóvárosa” mellett idén „pornóvármegyénk” is van, hiszen Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye rendhagyó módon öt helyezéssel is szerepel a top10-es listán.

The post Ez a vármegye lett a pornóbajnok first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés