:

Ezek lesznek a Samsung pénztárcabarát(abb) készülékei

Ezek lesznek a Samsung pénztárcabarát(abb) készülékei

Az már jó ideje nem titok, hogy pénztárcabarát(abb), úgynevezett FE (Fan Edition) verzió készül a Samsung olyan népszerű termékeiből, mint a Galaxy S23 okostelefon, az Tab S9 táblagép, és a Buds zajszűrős vezeték nélküli füles.

A szivárgások hónapok óta érkeznek az internetre, ezúttal viszont maga a dél-koreai gyártó szellőztette meg az újdonságok érkezését, hiszen a Samsung argentínai csapata tett közzé a napokban egy olyan – azóta már törölt – képet, amin mindhárom készülék látható. Bebizonyosodott tehát, ami eddig is 100 százalék volt: a cég hamarosan leleplezi a Galaxy S23 FE, a Galaxy Tab S9 FE és a Galaxy Buds FE készülékeket.

Samsung Íme a Galaxy S23 FE, a Galaxy Tab S9 FE és a Galaxy Buds FE.

Az újdonságok közös ismertetőjegye, hogy elméletben kevés kompromisszumért cserébe olcsóbbak lesznek a nem FE variánsoknál.

A telefonról jelen pillanatban az tudható, hogy sokkal inkább hasonlít egy Galaxy A54-re, mintsem egy Galaxy S23-ra, a mérete várhatóan 158 x 76,5 x 8,2 milliméteres lesz, belül egy 4370 milliamperórás aksival, kívül egy 6,3 hüvelykes AMOLED kijelzővel, a burkolat alatt pedig elméletileg egy Exynos 2200 chip dolgozik 8 GB memória társaságában. A hátlapra egy 50 megapixeles főkamera kerülhet, amit egy 12 megapixeles ultraszéles és egy 8 megapixeles teleobjektív egység egészíthet ki.

A Tab S9 FE a jelek szerint 11 hüvelykes kijelzővel kerül majd forgalomba, 6/128 GB-os kiszerelésben kerül piacra, amit egy Exynos 1380 lapka egészíthet ki. A kiszivárgott kép alapján tovább biztosnak tűnik, hogy ezen eszköz mellet is alapfelszereltség lesz a stylus. A Buds FE-ről jelen pillanatban pedig annyi tudható, hogy – a kép alapján – lesz belőle fehér kivitel, jó eséllyel támogatni fogja a Bluetooth 5.3 szabványt, illetve az SBC és AAC kodekeket, kiegészítve a Samsung saját fejlesztésével, az SSC-vel.

A bejelentés időpontjáról nincs hír, de a szivárgás fényében már nem lehet messze.

Kapcsolódó Íme négy remek mobil, ha 200 ezer alatt keres okostelefont Listánkban ismét olyan készüléket gyűjtöttünk össze, amiket bátran ajánlunk azoknak, akik új középkategóriás okostelefon vásárlását fontolgatják.

The post Ezek lesznek a Samsung pénztárcabarát(abb) készülékei first appeared on 24.hu.