:

Belpesti butikhotelt nyit Rogán Antal barátja

Belpesti butikhotelt nyit Rogán Antal barátja

Rá sem lehet ismerni majd a Bástya utca 18-ra: a rossz állapotú épületet hamarosan turisták foglalják el.

Lebontatta volna, de inkább újjáépíti a Kálvin tér közelében frissen megszerzett ingatlanát a grúz-izraeli üzletember, Shabtai Michaeli. A korábban Safe-Gate (ma Bástya18) néven működő cég és a PSM Technology Zrt. összesen 183 millió forintot ígért a kétszintes épületért az V. kerületi önkormányzatnak. A rossz állapotú, jelenleg lelakatolt épület mégis könnyen megtérülhet egy felújítást követően. A környéken sok, elsősorban külföldi vendégeket célzó szálloda működik.

Üzlet Forbes 2 perc olvasás
Rogán barátjáé lett az egykori belvárosi szexbarlang, amit nemrég eladott az önkormányzat
Üzlet Forbes 2 perc olvasás
Sikkasztással vádolják Rogán régi barátját, milliárdokkal léphetett le az orosz kötvényüzletből

A butikhotel előkészületeit a másik tulajdonos, a Magyar Lábtenisz Szövetség elnöke, Csermely Sándor Tibor is megerősítette a 24.hu-nak. Az épület megszerzéséről már tavaly beszámoltunk, akkor azonban még úgy tűnt, sikerülhet ledózeroltatni a házat.

Shabtai Michaelinek ezzel együtt már igencsak változatos portfóliója van. Többek között övé

a Princess pékség,a korábban a 168 Órát és a Pesti Hírlapot kiadó médiavállalkozás, a Michaeli, Schwartz & Brit Media,a Pannon Plakát,és részesedése van az Inotal alumíniumfeldolgozóban is.

Michaeli a letelepedési kötvénybizniszben is érdekelt lehetett, illetve több szálon kötődik a VolDan nevű közvetítőcéghez – írta meg a Direkt36.

The post Belpesti butikhotelt nyit Rogán Antal barátja appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés