:

A vártnál hamarabb érkezhetnek az új Samsung csúcstelefonok

A vártnál hamarabb érkezhetnek az új Samsung csúcstelefonok

Iparági pletykák alapján úgy tűnik, hogy a Samsung a Galaxy Z Fold5 és Galaxy Z Flip5 előrehozott bemutatójához hasonlóan a Galaxy S24 szériával sem várja meg a februárt (mint idén), helyette már januárban bemutatkozhatnak az S24, az S24+ és az S24 Ultra mobilok. Mindezt a megbízható forrásairól ismert Ice Universe állítja, hozzátéve, hogy

valamikor január 18. magasságában várható a leleplezés.

Ezt támasztja alá az is, hogy más források szerint a dél-koreai cég már idén októberben nekiáll legyártani az új csúcstelefonok komponenseit – ami logikusnak tűnik annak fényében, hogy a leleplezést követő hetekben már a boltokba szoktak kerülni az újdonságok. Az S24 széria tagjairól ennek ellenére még elég visszafogottan csordogálnak a pletykák: ezek alapján továbbra is marad a konkurenciához mérve már lassúnak számító 45 (vezetéken) és 25 (vezeték nélkül) wattos töltés, processzor terén pedig Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy vagy Exynos 2400 várható.

Az elmúlt napokban röppent fel továbbá a hír, hogy az Ultra modellről eltűnhet a telefotó egység, helyette a nagyításról egy 200 megapixeles szenzor gondoskodhat.

Kapcsolódó Íme négy remek mobil, ha 200 ezer alatt keres okostelefont Listánkban ismét olyan készüléket gyűjtöttünk össze, amiket bátran ajánlunk azoknak, akik új középkategóriás okostelefon vásárlását fontolgatják.

The post A vártnál hamarabb érkezhetnek az új Samsung csúcstelefonok first appeared on 24.hu.