:

Ezzel a tévével nem hibázhat, ha jó minőségű és hatalmas kijelzőt keres

Ezzel a tévével nem hibázhat, ha jó minőségű és hatalmas kijelzőt keres

A TCL C845 okostévé lelkét a MINI LED technológiával készült kvantumpontos VA panel adja, aminél az 576 zónával rendelkező Full Array háttérvilágítás, valamint a gyártó saját fejlesztésű, harmadik generációs AiPQ képfeldolgozó processzora gondoskodik arról, hogy adott legyen a maximum 2000 nit fényerő, továbbá az átlagon felüli, csodálatos színvilág és a kiugróan magas kontraszt. A készüléken szó szerint életre kelnek a filmek és a sorozatok, a tévé pedig támogatja a Dolby Vision IQ, HDR10+, HDR10 és HLG formátumokat, és az ilyen jellegű, magas dinamikatartományú tartalmak túlzás nélkül lélegzetelállítóan jellenek meg ezen a kijelzőn – legyen szó természet- vagy akciófilmekről.

A TCL felsőkategóriás televíziója ugyanakkor nemcsak a képminőséget illetően remekel, de a hangzás terén is átlagon felüli, köszönhetően az Onkyo által kifejlesztett 60 wattos, 2.1-es hangrendszernek. A képernyőt két széles sávú hangszóró és egy, a hátlapba épített Ultra-Bass mélysugárzó egészíti ki, amik a közepes- és magas tartományokban és a basszus terén is kiválóan teljesítenek. A megfelelő teljesítménynek és köszönhetően a hangok gyönyörűen kitöltik a nappalit, és segítenek teljesen elmerülni a filmélményben. A rendszer emellett képes a manapság egyre elterjedtebb Dolby Atmos dekódolására, továbbá kompatibilis a Dolby Digital és Dolby TrueHD formátumokkal is.

A C845 kódnevű televízió emellett videójátékra is kiváló választás, hiszen adott a HDMI 2.1 (összesen négy csatlakozó), annak minden előnyével együtt (ALLM, VRR, FreeSync Premium Pro), és nemcsak a 4K felbontás adott 120 Hz-es képfrissítéssel, de a megfelelő portot választva akár a 144 Hz is elérhető.

Operációs rendszerként az Android 11 alapú Google TV várja a felhasználókat, ami nemcsak gyors, de jól átlátható, könnyen kezelhető, tud magyarul és rengeteg alkalmazás telepítését teszi lehetővé. Ezek között természetesen megtalálhatók az olyan népszerű streaming szolgáltatások is, mint a YouTube, a Netflix, az HBO Max, az Apple TV+, az Amazon Prime Video vagy éppen a SkyShowTime. Adott továbbá a Chromecast támogatás, használható a Google Asszisztens és a tévé kompatibilis a Google Home okosotthon rendszerrel is – így a kijelző akár hangvezérléssel is kezelhető.

A mindent kimerítő funkciók mellé letisztult dizájn társul, kompakt, de stabil elhelyezést biztosító talppal, ami lehetővé teszi, hogy a tévé kiegészíthető legyen akár egy soundbarral. A TCL C845 nagy előnye továbbá, hogy méret tekintetében is igyekszik minden igényt kielégíteni, így az 55 és 65 hüvelykes méret mellett elérhető jóval nagyobb, 75 és 85 colos kivitelben is – utóbbi két modellnek hála már tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha egy moziterem lenne a nappalink.

The post Ezzel a tévével nem hibázhat, ha jó minőségű és hatalmas kijelzőt keres first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés