:

No One Will Save You

No One Will Save You

Olyan jó kis magas labda lenne a Nincs, aki megmentsen magyar címből, hogy meg tudlak menteni egy szar filmtől, csak hát nem igaz, mivel a Hulu horrorja itthon is megjött a Disney+-ra, és még jó is. Vagy nagyjából jó.

A történet röviden nyilván az, hogy a főszereplőt egy régi trauma kíséri, csak a feldolgozását egy űrlény invázióval érzékeltetik a néző számára. Amúgy meg azzal a fő kihívással ülhettek neki a készítők, hogy csak “akcióval”, vagyis kizárólag cselekedetekkel és képekkel miképp lehet elmesélni egy történetet, hiszen a No One Will Save You feliratozójának nagyjából 20 sornyi dolga volt, de lehet sokat mondok ezzel.

Viszont a célkitűzésük azzal is járt, hogy nincs idejük tökölni semmivel, mindent le kellett metszeni a történetről, hogy pörögjön előre, azaz gyorsan jönnek az űrlények, és állítják folyamatosan erőt próbáló kihívások elé az otthon egyedül élő, a közösségből kitaszított főszereplőt, aki szépen lassan el jut oda magában, hogy nagyjából elfogadja amit fiatalon tett.

Igazából pont ezek miatt lehet ajánlani is, 90 percben szépen lezárják a sztorit, szerintem nem sok kérdést hagy a nézőben a végével, viszont el lehet lenni vele. Nem is értem miért streamingre lőtték el, hiszen viszonylag jók a trükkök, néhol undorító és ijesztő az űrlény design, és a végére erősödő történet szökelléseket még épp el lehet nézni a befejezés fényében.

Hasonló tartalmak

top-news

NYAD

Hirdetés

Cimkék

Keresés