:
Breaking News

A Vodafone és a Telekom is jóváírja az Izraelben tartózkodó ügyfelei roamingdíját

A Vodafone és a Telekom is jóváírja az Izraelben tartózkodó ügyfelei roamingdíját

A Magyar Telekom, illetve a 4iG csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország és a DIGI bejelentették, hogy nem számítanak fel roaming díjat Izraelben tartózkodó lakossági, vállalati és feltöltőkártyás ügyfeleiknek — derül ki a cégek hivatalos közleményéből.

Ennek értelmében az alapdíjas hanghívásokat, SMS-eket, MMS-eket és a mobilinternet-forgalmat teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírják. A lépés célja, hogy a kint tartózkodó ügyfelek kapcsolatban tudjanak maradni a hozzátartozóikkal, a segítőkkel, a segélyszervezetekkel és az intézményekkel.

A díjmentes roaming visszamenőleg is érvényes mindkét szolgáltatónál, azonban a kezdési dátum eltérő. A Vodafone esetében október 7-től, a Telekomnál pedig október 6-tól él.

A Vodafone feltöltőkártyás ügyfeleket a 2023. október 7-től október 31-ig terjedő izraeli SMS- és hívásfogalmomra vonatkozó roaming díjak esetében utólagos jóváírással kompenzálják. A Telekom az október 6. óta keletkezett roaming-díjaikat egyszeri, 10 ezer forintos egyenleg feltöltéssel kompenzálja. Az október 12. és 31. között az izraeli hálózatokon forgalmazott roaminghívás-díjakat pedig lenullázzák.

The post A Vodafone és a Telekom is jóváírja az Izraelben tartózkodó ügyfelei roamingdíját first appeared on 24.hu.