:
Breaking News

Fontos frissítések érkeznek a YouTube-ra

Fontos frissítések érkeznek a YouTube-ra

A YouTube tavaly alapos ráncfelvarráson esett át, melynek eredményeként végre elérhetővé vált a sötét mód, és persze a megjelenés is átalakult. Most hasonlóan nagy frissítésre szánta el magát a videómegosztó – írja a 9to5Google.

Kezdésként érkezik a stabil hangerő funkció, amelynek célja, hogy minimalizálja a hangerőkülönbséget a videók között. A lehetőséget a videólátszó fogaskerék ikonjára, majd a További beállításokra kattintva érhetjük el.

Ezen felül rengeteg kényelmi funkció is érkezik. A frissítést követően sokkal könnyebb lesz megtalálni a kedvenc videóinkat, ugyanis nagyobbak lesznek a thumbnailek. Ha pedig fel akarjuk gyorsítani a videót, elég lesz hosszabb ideig lenyomva tartani a képernyőt teljes képernyős vagy portré módban, és máris kétszeres sebességre kapcsol.

A Google emellett bevezeti a videólejátszó képernyőjének zárolásának lehetőségét is, amivel elkerülhetővé válnak a véletlen koppintások.

Nagy frissítés továbbá, hogy a top kommentek mostantól váltakozni fognak, tehát nem mindig ugyanaz a hozzászólás lesz legfelül a videóknál.

Végül pedig bevezetik a Te lapot is, ahol olyan funkciók lesznek fellelhetők, mint a korábban megtekintett videók listája, a lejátszási listák, a letöltések és vásárlások sora, valamint a fiókkal kapcsolatos beállítások és a csatornával kapcsolatos információk. A lap szerint a frissítések nagy része már a napokban elérhetővé válik.

The post Fontos frissítések érkeznek a YouTube-ra first appeared on 24.hu.