:
Breaking News

Kiderült, hogy nevet vált-e a Fradi stadionja

A Groupama Biztosító 2014-ben lett a Ferencváros stadionjának névadó szponzora.

A Groupama Biztosító Zrt. 2029-ig szóló szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Clubbal és a Ferencváros stadionját üzemeltető Sportfive Hungary Kft.-vel, így a létesítmény hivatalos neve továbbra is Groupama Aréna marad – jelentették be a felek.

Fradi: csoportkör ötödik alkalommal

A Fradi a címvédő a magyar bajnokságban, a tabellát most is vezeti. Emellett immár ötödik alkalommal vesz részt valamelyik európai kupasorozat csoportkörében – igaz, most a harmadik számú sorozat, az Európai Konferencialiga jött csak össze, miután a csapat meglepetésre a selejtezőben kikapott a félamatőr Kí Klaksvík-tól.

Azt nem tudni, hogy milyen értékű a mostani szerződés. A felek hangsúlyozták, hogy milyen kiváló közöttük az együttműködés.

A tavalyi üzleti eredményei között az FTC Labdarúgó Zrt. 1,6 milliárd forintot tüntetett fel a bevételek között a „sportlétesítmény és marketing jogok hasznosítása”.

Növekvő piaci bevételek

A Fradi főszponzorai között ott találjuk az állami MVM-et, a csapat több csatornán keresztül is hozzájutott állami támogatáshoz vagy forrásokhoz, de kétségtelen, hogy a sikeres nemzetközi szereplésnek köszönhetően komoly piaci bevételeket is termelt. Egyrészt, az eredményesség után az UEFA is komoly összegeket fizetett, másrészt a csapat növelni tudta meccsnapi bevételeit és a játékospiacon is összehozott nagy transzfereket.

The post Kiderült, hogy nevet vált-e a Fradi stadionja appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés