:

Bevásárolt Lengyelországban a két magyar milliárdos cége

Bevásárolt Lengyelországban a két magyar milliárdos cége

Bevásárolt a Futureal Lengyelországban, varsói irodakomplexumot vett a magyar ingatlanfejlesztő csoport.

Megvásárolta a varsói Lipowy Office Parkot a Futureal, áll a cégcsoport szerkesztőségünknek eljuttatott sajtóközleményében. A vállalat egy „fenntartható, emberközpontú és modern” irodakomplexummá alakítaná át az irodaépületet.

A Hochtief Development által 2009-ben fejlesztett Lipowy Office Park négy, A kategóriájú irodaépületből áll, a bérbe adható irodaterület összesen 40 ezer négyzetméter. A beruházás kétszintes mélygarázzsal és egy felszíni garázzsal is rendelkezik.

Az, aminek hangzik: hírek milliárdos üzletekről, milliárdos cégekről és úgy általában Magyarország milliárdosairól Bánáti Anna tálalásában.

A tranzakció a Futureal iroda-újrapozicionálási stratégiáját követi. Ennek lényege, hogy régebbi irodaházakat alakítanak át úgy, hogy azok megfeleljenek a korszerű ESG piaci elvárásoknak. A Futureal elképzelése szerint a Lipowy Office Park egy fenntartható és az energiahatékony épületként működik majd tovább a jövőben. A vállalat célja, hogy a felújítást követően a komplexum megszerezze a BREEAM „Excellent in Use” minősítést. Ennek megfelelően számos zöld technológiai fejlesztést terveznek, többek között napelemek, energiahatékony HVAC-rendszerek, valamint LED-es világítástechnika és víztakarékos fürdőszobai szerelvények beépítését is.

A milliárdos magyar ingatlanfejlesztő szerint éppen most érdemes ingatlanba fektetni

A Futureal a kelet-közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja, Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között tartják számon. Alapítása óta a Futureal-csoport portfóliója több mint 220, összesen több mint 4 millió négyzetméter bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projekttel bővült, 6 milliárd eurót meghaladó értékben. A cégcsoport Futó Péter és fia, Futó Gábor érdekeltségébe tartozik, mindketten rendszeres szereplői a Forbes milliárdoslistáinak.

The post Bevásárolt Lengyelországban a két magyar milliárdos cége appeared first on Forbes.hu.