:

Netes társkeresés vs. Mentorált pártalálás

Netes társkeresés vs. Mentorált pártalálás

Ma már számtalan kutatás bizonyítja, hogy emberi kapcsolataink a legértékesebb kincseink, kapcsolati tőkénk a legidőtállóbb befektetésünk. Bánitzky Kata pártaláló mentor és csapata így közelít a társkereséshez. Klubrendszerben működő közösségükben nem a mennyiségen, hanem a minőségen van a hangsúly.

Partnerajánlás randevúszervezéssel            

Az online felületek személytelen és ellenőrizetlen világa sokak számára inkább ijesztő, mint vonzó. A Duals Társkereső tulajdonosa szerint személyes szolgáltatásuk pontosan olyan, mintha lenne egy közeli bizalmasod a társtalálásban. Diplomás, igényes egyedülálló klienseit személyesen ismeri és megszervezi a találkozásokat, miközben mindkét félnek megmarad a választás és döntés szabadsága.

Mitől professzionális a pártaláló mentorálásod?

Bánitzky Kata: Mindenkivel személyre szabottan foglalkozom attól függően, hogy milyen típusú együttműködést választ. Nagy segítség a párkeresők számára, hogy nálunk moderálva van az ismerkedési folyamat a kereséstől a randiszervezésen át az utánkövetésig. Prémium szolgáltatásunkban teljes körű anonimitást biztosítunk, és ha szükséges, a klientúrámon túl, szélesebb körben is zajlik egyfajta fejvadászat. Ilyenkor elegánsan és diszkréten szólítjuk meg azt, akivel kliensem szívesen megismerkedne. Ha a másik fél is nyitott a randevúra, akár a tökéletes helyszínről is gondoskodunk az első találkozáshoz.

Jellemzően mi a közös a klienseidben?

BK: A Dualsba többnyire érett gondolkodású, sikeres, elfoglalt emberek érkeznek, akik természetesen függetlenek, innen indulunk. Rendezett életvitelük van, s azzal a szándékkal keresnek társat, hogy valakivel megoszthassák mindazt, amit megteremtettek. Úgy is mondhatnám, hogy a sok helyett azt az egyet keresik. Van egy online platformunk a randevúszervezéshez, azonban az egyéb online felületekkel szemben itt szó sincs arról, hogy bárki bármit megtehet, például valótlan dolgokat állíthat az adatlapján vagy nem valósághű fotóval mutatkozik be. Itt egy őszinte, intelligens közeg van, ahol a diszkréció kiemelkedően fontos, s emellett van egy olyan alapvető értékrend is, amit nem hagyunk elveszni: a nők nőként, a férfiak pedig férfiként nyilvánulhatnak meg.

Bánitzky Kata pártaláló mentor

Mi történik a társkeresőkkel, miután bejelentkeztek hozzád?

BK: Egy kötetlen, személyes konzultációval kezdünk, hogy megismerjem, tudjam, leendő kliensem hol tart az életében, mik az igényei a párkeresésben. Ezután készítünk egy profilt, melyben az értékeit hangsúlyozzuk. Már az első pillanattól kezdve megkapja azt az érzést, hogy úgy mutatjuk be, ahogy egyébként még soha senki.

Bizalmas, emberi kapcsolat van köztünk, egyszerre kap professzionális mentorálást és képviselem a pártalálás folyamatában is.

Mi az, amiben a párkeresőknek tudsz még segíteni – a társtalálás mellett?

BK: Leginkább abban, amit a munkámban a legjobban szeretek. Igyekszem rájuk adni egy olyan „szemüveget”, melyen keresztül én látom őket a konzultációkon, megmutatva azt a bennük rejlő különlegességet, amiről talán még ők sem tudnak.

Folytassuk tovább az ismerkedést: +36 20 512 32 22

The post Netes társkeresés vs. Mentorált pártalálás appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés