:

Megvan, mikor mutatkoznak be az új Samsung csúcstelefonok

Megvan, mikor mutatkoznak be az új Samsung csúcstelefonok

Egy dél-koreai lap értesülései szerint már tudható, hogy a Samsung mikor fogja leleplezni a következő csúcstelefon szériáját, a Galaxy S24, Galaxy S24 Pro és Galaxy S24 Ultra okostelefonokat tartalmazó készülékcsaládot. A megszellőztetett időpont 2024. január 17., és a jelek szerint a Galaxy Unpacked eseményt ezúttal az Egyesült Államokban található San Joséban tartják.

Aki nyomon szokta követni a Samsung bejelentéseit, annak meglehetősen korainak tűnhet a fenti dátum, hiszen az elmúlt években rendre februárban leplezték le az Galaxy S-széria legújabb modelljeit, de a januári bemutatónak van realitása, hiszen a (közel)jövő csúcstelefonjaiba kerülő hardverek (mint például a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet) is hamarabb mutatkoztak be, mint korábban.

És ha már szóba került az új processzor: a SamMobile már azt is tudni véli, hogy a Galaxy S24 készülékek mely régiókban lesznek Snapdragon 8 Gen 3 chippel szerelve. A források szerint az Egyesült Államokban, Kanadában, Dél-Koreában, Kínában és Japánban lehet ilyen chipre számítani. Amennyiben ez megfelel a valóságnak, az egyben azt is jelenti, hogy Európában, így hazánkban is olyan modellek kerülnek majd orgalomba, amikben a Samsung saját gyártású lapkája, az Exynos 2400 kap helyet.

Kapcsolódó Ha Samsung mobilja van, mielőbb kapcsolja be ezt a funkciót A Samsung One UI 6 elnevezésű, Android 14-en alapuló felülete számos új funkciót hoz majd el.

The post Megvan, mikor mutatkoznak be az új Samsung csúcstelefonok first appeared on 24.hu.