:

Pillanatokon belül megérkezhet az évtized bejelentése

Pillanatokon belül megérkezhet az évtized bejelentése

A Bloomberg névtelen forrásai elkotyogták, hogy akár már a héten bejelenthetik minden idők egyik legsikeresebb videójáték-franchise-ának régóta várt új részét, a Grand Theft Auto VI-ot. Ha minden igaz, a játék első előzetesét a fejlesztőstúdió Rockstar jövő havi 25. születésnapja apropóján tervezik ráereszteni a világra. A Rockstar egyelőre nem reagált az értesülésekre. A stúdió még tavaly februárban jelentette be, hogy „aktív fejlesztés alatt áll” a GTA sorozat következő része.

Mindannyiunknak kell egy titkos kertet építeni – Faludi Viktória szakpszichológus

Szintén a Bloomberg írta meg még tavaly, hogy ott úgy tudják, hogy a GTA VI fejlesztése már 2014 óta tart, a helyszín Miamiról lesz mintázva, és hogy egy Bonnie és Clyde-beütésű páros lesz a főszereplője, köztük egy latin származású nővel. Többet nem tudni a földkerekség egyik legjobban várt folytatásáról, melyből tavaly igen masszív mennyiségű, közel egyórányi videós anyag szivárgott ki.

Az új felvonás a nagy sikerű játéksorozat 16. játéka lesz. 2013, avagy a GTA V óta nem kapott új részt a franchise, melynek különböző játékaiból a 1997-es indulás óta több mint 400 millió példány fogyott.

The post Pillanatokon belül megérkezhet az évtized bejelentése appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés