:

Az Apple teljesen átalakíthatja az iPhone SE kinézetét

Az Apple teljesen átalakíthatja az iPhone SE kinézetét

Alaposan megváltoztathatja az Apple a soron következő, olcsóbb SE készülékeinek megjelenését — írja a Macrumors.

A lap szerint a Ghost kódnév alatt futó projekt, amely a negyedik generációs iPhone SE-t fedi, új fejezetet nyithat a széria életében, ugyanis már az iPhone 14 formaterve alapján épülhetne fel. Az első jelentések szerint a ház nem egy az egyben lesz olyan, mint a 2022-es iPhone-é, ugyanis némi módosítást fog eszközölni azon az Apple, de ennél többet egyelőre nem tudni.

Apple iPhone 14, Fotó: Apple

A szivárogtatók azt állítják, hogy az új SE 6 grammal könnyebb lesz az iPhone 14-nél, ami azzal magyarázható, hogy a belépő szintű almás mobil továbbra is csak egy hátlapi kamerát kap majd, szemben a 14-gyel, amiben két optika kapott helyet. Ez a szenzor azonban 48 megapixeles lesz, ami a legújabb iPhone 15-szériát idézi, teszi hozzá a hvg.

Az is elég valószínű, hogy a várhatóan 2025-ben érkező SE kukázza majd a Touch ID ujjlenyomat-azonosítást, melynek helyét a Face ID arcfelismerő rendszer veszi át. Sokan úgy vélik, hogy az iPhone 15-tel bemutatkozó akciógomb is helyet kap majd az SE-ben, csakúgy, mint minden más Apple készülékben ezt követően. Az pedig már 100 százalék, hogy az új modell USB-C-csatlakozóval fog érkezni.

The post Az Apple teljesen átalakíthatja az iPhone SE kinézetét first appeared on 24.hu.