:
Breaking News

Még a bankoknál is black friday van, mutatjuk az akciókat

Sok pénz maradhat a zsebünkben.

Több bank is pénzvisszatérítési akcióval várja a személyi kölcsönt igénylő ügyfeleket a “fekete péntek” időszakában, írja a money.hu a Forbes.hu-nak eljuttatott közleményében.

A CIB Bank például minimum 1 millió forintos személyi kölcsön felvétele után 100 ezer forint jóváírást teljesít a hitelfelvevő CIB Banknál vezetett bankszámlájára, ha az igénylés az erre kijelölt banki weboldalon történik a promóció feltételeinek megfelelően 2023. november 13-26. között. A Raiffeisen Bank 1 havi törlesztőrészletnek megfelelő összeget (de maximum 50 ezer forintot) ír jóvá a feltételeket teljesítő igénylőknek, szintén legalább 1 millió forintos kölcsönösszeg felvétele esetén, ha az igénylés 2023. november 16-30. között történik. Az UniCredit Bank két akciója összevonásra kerülhet a 2023. november 20-december 3. közötti akciós időszakban, ugyanis a már régebben futó cashback akció 50 ezer forintos pénzvisszatérítése a Black Friday időszakban extra 30 ezer forintos jóváírással egészül ki. Így összesen 80 ezer forintot kaphatnak vissza az akciós feltételeket teljesítő, legalább 5 millió forintos személyi kölcsönt igénylők.

Ugyanakkor olyan személyi kölcsön akciót is találunk az év ezen időszakában, amikor vásárlási utalványt kaphatnak az akciós feltételeknek megfelelő hiteligénylők. Nem kizárt, hogy a következő napokban és hetekben több bank is akciókat hirdet majd a vásárlási szezonban igen népszerű személyi kölcsön termékeire. 

Egy jó választással sok pénz maradhat a zsebünkben

Jelenleg egy 2 millió forintos személyi kölcsön esetében a havi törlesztőrészlet 7 éves futamidőre nézve a legolcsóbb ajánlatoknál 37 ezer forint körül alakul, míg egy drágább konstrukciónál akár 48 ezer forint is lehet. A teljes visszafizetendő összegben pedig több mint 900 ezer forint különbség is mutatkozhat a legolcsóbb és a legdrágább ajánlat között. Érdemes tehát összehasonlítani az ajánlatokat, ha kölcsönre van szükség a vásárláshoz. 

A személyi kölcsönök ma már az igényléstől számítva akár órák alatt a bankszámlán lehetnek. Ugyanakkor hitelfelvétel előtt alaposan mérlegelni kell, hogy belefér-e a havi kiadásokba a kölcsön törlesztőrészlete. Nem szabad teljesen kifeszíteni a költségvetést, mindig kell, hogy maradjon pénzügyi mozgástér – hívják fel a figyelmet a money.hu szakértői. 

The post Még a bankoknál is black friday van, mutatjuk az akciókat appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés