:

A The Marvels minden idők legnagyobb esését hozta, a Songbirds pedig korrektet

A The Marvels minden idők legnagyobb esését hozta, a Songbirds pedig korrektet

Mivel egész alacsonyan kezdett a film a múlt héten a pénztáraknál, így azt hittem, hogy legalább a 2. heti bevétele nem lesz akkora mélyrepülés. Tévedtem.

A The Marvels a 2. hétvégéjén 10,1 milliót hozott Amerikában, ami 78%-os esés! Ez valami hihetetlen, ezzel a Morbius és a The Flash is alul lett múlva, avagy azoknál is nagyobbat esett. Marvelen belül nem is volt nagyon közeli adat, tippre 70%-nál rosszabb eddig. Külön érdekesség, hogy a The Marvels nézői az első hétvégén 61%-ban férfiak voltak, és ez csak javult, avagy a nők nem igazán mentek rá.

Ha már a rosszabb hírekkel kezdtem, akkor a Next Goal Wins, ami Taika Waititi új rendezése, 2,5 milliót tudott összegereblyézni. Nem erős adat, és a kritikusi fogadtatása sem hasít. Mivel 10 millióba került, és a reklámkampányt sem pörgették ezerrel, így nyilván mire kiköt valami streamingen már pénzüknél lesznek.

Ami talán rosszabb hír a YA franchiseokért nem rajongóknak, hogy a The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes simán nyerte a hétvégét 44,6 millióval nyitva. Világszinten már 99,1 milliónál jár, ami nyilván elmaradt Katniss régi kalandjaihoz képest, viszont maga a film csak 100 millióba került, szóval még moziban zöldben lesz így ránézésre.