:

Izgalmas új alkalmazás érkezik az iPhone-okra

Izgalmas új alkalmazás érkezik az iPhone-okra

Vadonatúj alkalmazás tűnik fel az iPhone-okon a következő hónapban – írja a The Sun. A Journal nevű, napló írásra használható applikációt még júniusban mutatta be az Apple az iOS 17-tel együtt, azonban nem érkezett meg az operációsrendszer szeptemberi frissítésében.

A jelenlegi értesülések szerint csak az iOS 17.2-vel válik elérhetővé, amely még az év vége előtt telepíthető lesz.

A frissítés automatikusan telepíti majd a Journal alkalmazást a készülékekre.

Az applikációban felhasználók naplóbejegyzéseket készíthetnek, amelyeket fényképekkel, videókkal és sok más féle tartalommal is elláthatnak. Ezek az írások a telefon saját memóriáján kerülnek tárolásra és végpontok közötti titkosítás védi majd őket, így érzékeny, személyes és titkos információkat is nyugodtan leírhatunk majd. Ezenfelül pedig FaceID vagy jelszó segítségével is lezárhatjuk, amelynek köszönhetően egy hagyományos naplónál is jóval biztonságosabb lesz ebbe rögzíteni gondolatainkat.

Egyes felhasználók, úgynevezett béta tesztelők már kipróbálhatták az alkalmazást, visszajelzéseik szerint a Journal jelenleg 5-ből 3,9 csillagon áll az AppStore-ban.

Kapcsolódó Mutatunk egy rejtett iPhone-funkciót, ami hasznos lehet Kicsit bonyolultabb, mint Androidon, de azért meg lehet találni.

The post Izgalmas új alkalmazás érkezik az iPhone-okra first appeared on 24.hu.