:

Váratlan újítással rukkolt elő a YouTube

Váratlan újítással rukkolt elő a YouTube

Egyre több Prémium felhasználónál jelenik meg a YouTube újdonsága: több mint 30 online játékot lehet bármiféle további költség nélkül kipróbálni – írja a TechCrunch.

A Google már szeptember óta tesztelgette ezt az újítást, most azonban úgy tűnik, széles körben is elérhetővé tették. Érdemes megjegyezni, hogy azok a felhasználók, akik előfizettek a Prémium profilra, azonnal játszhatnak a játékokkal, nem kell fizetniük, és letölteniük sem semmit. A játékok Androidon, iOS-en és asztali számítógépen is kipróbálhatók.

Amint megnyitjuk az alkalmazásban a Playables szekciót, egy Home és egy Browse felfedezés lap jelenik majd meg előttünk. Előbbinél a kezdőlap jelenik meg, ahol folytatni lehet a félbehagyott játékokat, míg utóbbinál a felfedezés menü, ahol új játékokat ismerhetünk meg, és indíthatunk el.

Jelen állás szerint 37 játék található meg a felületen, köztük olyan népszerű címek, mint az Angry Birds Showdown, a Brain Out, a Daily Solitaire, a The Daily Crossword és a 8 Ball Billiards Classic. A jelenlegi tesztelési időszak 2024. március 28-ig tart, a YouTube ezt követően értékeli ki a tapasztalatokat, például a felhasználói visszajelzések alapján. Ez dönt majd arról, hogy hosszú távon is beköltöznek-e a játékok a YouTube felületére.

The post Váratlan újítással rukkolt elő a YouTube first appeared on 24.hu.