:

Ezek 2023 legjobb androidos alkalmazásai

Ezek 2023 legjobb androidos alkalmazásai

A Spotify-os éves gyűjtés, és az Apple App Store díjátadója után a Google Play Áruház is közzétette az idei év legjobbjait, írja a hvg.

Az idei trendeknek megfelelően a Google Play „Best of 2023 Awards” új díjkategóriákat vezetett be, amelyek díjazzák a legújabb technológiát használó hasznos alkalmazásokat, valamint az eszközök széles skáláján jól működő appokat is. A Google olyan kategóriákat is bevezetett, mint a „Best with AI” (a legjobb MI-támogatott program) vagy a „Best Game for Good”, hogy elismerje a pozitív hatást kifejtő alkalmazásokat.

A legjobb alkalmazás a meghökkentően kevés, mindössze 100 ezer letöltéssel bíró Imprint: Learn Visually lett.

Az app rövid leckéket oszt meg, amelyek vizuális útmutatót adnak a tanuláshoz. Többek között a pszichológia, a történelem, az egészségügy, a technológia témájában is okulhatunk az app segítségével.

A Honkai: Star Rail kapta az év legjobb játéka címet, köszönhetően mély tartalmának, lenyűgöző látványvilágának és átgondolt dizájnjának. Tartós szórakozást biztosít a szerepjátékok szerelmeseinek és az újoncoknak egyaránt.

Nem meglepő módon díjazták a Spotifyt és a ChatGPT-t is, játékok közül pedig a Monopoly GO! és az OUTERPLANE kapott is elismerést zsebelt be. A győztesek teljes listáját itt lehet megtekinteni.

The post Ezek 2023 legjobb androidos alkalmazásai first appeared on 24.hu.